By Vendég on 2012. október 26. Péntek
Posted in Dísznövény
Válaszok 1
Kedvelések 0
Megtekintések 3.4K
Értékelés 0
A kérdésem az lenne, hogy a szobanövényeim a konyhában érzik legjobban magukat? Minden megfelelő számukra, a fény, a pára, a hőmérséklet. Csak az a baj, hogy a főzéskor keletkezett zsíros pára lerakódik a levelekre. Mivel lehet szép fényessé varázsolni őket?
A zsíros valóban kellemetlen embernek és növénynek egyaránt. Nekünk csak a látványa zavaró, de a növénynek az életébe is kerülhet, ha a zsírok eltömítik a pórusait. Érdemes ezért a gáztűzhelytől távolabb helyezni őket, illetve segít, ha a kádban gyakran lezuhanyozzuk leveleit. Nagylevelű fajoknak lehet sörrel törölgetni a leveleit, az különösen fényessé varázsolja.
·
11 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post