Praktikus kapálógépet fejlesztettek kertészkedőknek

Praktikus kapálógépet fejlesztettek kertészkedőknek

Bemutatunk két kiskerti kapálógépet, amelyek közül az első egyszerű kezelhetőségével, a második pedig erejével hívja fel magára a figyelmet. Induljanak az Oleo-Mac robbanómotorok.

 

Az Oleo-Mac kapálógépei teljesen új színfoltot jelenteknek majd a hazai kínálatban, hiszen egészen merész mérnöki megoldásokkal, több évnyi precíziós munka eredményeként gördültek le a futószalagról a kész termékek. Nos, nem hiába várunk az olasz gyártmányú gépektől mindig valami meghökkentőt, valami szokatlant, valami egyedit, valamit, amit csak ők tudnak, azt a bizonyos pluszt, az esszenciát, a fűszert, amely megkülönbözteti az „olaszt" minden mástól.

2015 két sikerterméke, amely nem hiányozhat egyetlen gazdaságból sem, amely soha nem látott könnyedséget és praktikumot kínál, amellyel kész felüdülés a munkavégzés.

Mind az MH 175 RK, mind az MH 197 RK kapálógépet, EMAK K800 típusú motorral szerelik, amely már több éve tanúsítja megbízhatóságát, strapabíróságát a gyár más termékein. A K800-as motort acélperselyes hengerrel, golyóscsapágyas hajtókar csapággyal és a hagyományos papír helyett olajfürdős légszűrővel szerelik, hengerűrtartalma 183 ccm.

Az MH 175 RK, inkább ház körüli munkavégzésre ajánlott. A motor és az erőteljes, 24 db 4,2 mm vastagságú kés, tökéletes munkavégzést tesznek lehetővé, az előre- és hátramenet pedig a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is megkönnyíti a használatot.

Kapálógép

A kapa könnyen kezelhető, kézi indítású, ergonomikus kormánnyal szerelt, amely magasságban és oldalirányban is állítható. Munkaszélessége 80 cm, de ez csökkenthető 60 cm-re, a mélység szabályozását az állítható csoroszlya segíti. A kapálógép egy szállítókerékkel van felszerelve, amely a gép mozgatásánál jelent hatalmas segítséget. A kapálógép súlya 60 kg.

MH 175 RK

Az MH 197 RK kapálógépet intenzív használatra, mezőgazdasági célokra és nagyobb méretű területek karbantartására ajánljuk, akár műveletlen területek ápolásáról, akár talaj előkészítéséről legyen szó. A kapálógép kialakítása, műszaki megoldásai a kevésbé tapasztalt felhasználó számára is biztosítják a könnyű kezelhetőséget valamint a legnagyobb kényelmet a talajművelés során.

Kapálógép

Az MH 197 RK kapálógép szintén kézi indítású, a háromfokozatú (2 előre + 1 hátra) sebességváltónak köszönhetően rendkívül mozgékony, az előremeneti meghajtás ékszíjjal, a hátrameneti meghajtás olajfürdős, ellenálló fogaskerekekkel segíti a felhasználót. A hátramenet a legnehezebb körülmények között is könnyed munkavégzést tesz lehetővé. Az ergonomikus kormány magasságban és oldalirányban állítható, amely a felhasználó kényelmét növeli. Munkaszélessége 85 cm, de ez 65 cm-re csökkenthető, a mélység szabályozását az állítható csoroszlya segíti, a kések 4,2 mm vastagságúak. A kapálógép súlya 72 kg.

MH 197 RK

A kapálógépekhez, csak úgy mint minden Oleo-Mac termékhez teljes körű alkatrész ellátást illetve országos szakszerviz hálózatot biztosít a termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Hermes Áfész. Az Oleo-Mac termékekre 2 év garanciát vállal a gyártó.

A termékek megvásárolhatók a Hermes Áfész üzleteiben, valamint országszerte az Oleo-Mac viszonteladó partnerhálózat üzleteiben.

Aktuális árlista >>Aktuális árlista >>
Hol lehet megnézni és megvásárolni?
Bolthálózat >>
A termékek bemutatása és képei: Katalógus letöltése >>
Támogatás és szervizhálózat: Teljes lista >>

 

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR

Vélemény, hozzászólás?