Oleo-Mac láncfűrészek ajándék Silky bicskafűrésszel

Oleo-Mac láncfűrészek ajándék Silky bicskafűrésszel

Most minden Oleo-Mac láncfűrész mellé Silky Pocketboy 170-10 bicskafűrészt adunk ajándékba!

 

Vásároljon bármilyen Oleo-Mac láncfűrészt, 2015. július 1 - december 31. között és megajándékozzuk egy Silky Pocketboy 170-10 bicskafűrésszel.

oleo mac 03

Az Oleo-Mac láncfűrészek megvásárolhatók a HERMES Áfész üzleteiben valamint országszerte viszonteladó partnerhálózatunk üzleteiben. Partnereink listáját megtalálja a www.hermesafesz.hu oldalon az Oleo-Mac partnereink menüpontban.

oleo mac 02

SILKY, a japán csodaszerszám

A Silky több mint 100 éve gyárt fűrészeket, a kellő odafigyelésnek és szakértelemnek köszönhetően a világon mindenhol elismerik a Silky márkanevet. A fűrészeinkhez felhasznált magas minőségű acél, az összetett edzési folyamat, a vágófogak komplikált designja tette a Silky fűrészeket a tudatos vásárlók előnyben részesített választásává.

Mindegy, hogy Ön bútorasztalos, asztalos vagy ács meghívjuk, tartson velünk és osztozzon a több millió Silky felhasználó által már megtapasztalt élményben.

A Silky története

Több száz évvel ezelőtt az első, kezdetleges szerszámok megjelenésével, amikor az ember elkezdte kivágni, kitermelni a fát, talán már sejthető volt, hogy micsoda grandiózus léptékben fejlődik majd a technika, a mérnöki munka, a termékfejlesztés.

1919. Japán. A Silky alapító atyja, Katsuji Miyawaki úr használta először kézműves érzékét  és megalkotta a "Tamakitsune" márkát. Szívét lelkét és hajthatatlan elszántságát beleadta a kiválóan megtervezett, magas minőségű fűrészek fejlesztéséhez és gyártásához, sőt mi több ez a folyamat a mai napig tart.

1970-ben az automata fűrész élező gép feltalálása forradalmasította a fűrészgyártást és a Silky elsőként alkalmazta ezt a technológiát, majd 1980-ban kifejlesztett és szabadalmaztatott egy fűrészélező eljárást, amely figyelemreméltó előrelépést jelentett az élezésben.

A "4-RETSUME" és a "MIRAMEI2" fűrészek voltak az elsők, amelyeknél ezt a fejlett technológiát alkalmazták.

1983-ban egyesítve az addig összegyűlt tudást és tapasztalatot, létrehozták a Silky márkanevet és minden, korábban gyártott termék a Silky márkacsalád tagja lett.

1985-ben a "GOMTARO" és a "GOMBOY" az első gumiborítású markolattal ellátott fűrészként jelentek meg a piacon. Ez a forradalmi újítás elnyerte a Japánban igen rangos "Jó desing" díjat, és az iparágban is nagy szenzációt jelentett. A "GOMBOY" összecsukható fűrész piacvezető szabványfűrésszé vált rövid időn belül.

A kezdeti sikereket továbbiak követték, hiszen a Silky folyamatosan a kiválóságra törekszik, és továbbra is piacvezető a korszakalkotó tervezések fejlesztésében.

Napjainkban a céget Uichi Miyawaki úr vezeti, aki örökölte a Silky alapítóinak elméjét, bölcsességét, vállalkozó szellemét és szenvedélyét, így méltón viszi tovább a világ legjobb fűrészeinek gyártását.

A Silky technológiája - a keménység és a rugalmasság ideális kombinációja

Minden Silky fűrész lézer-vágott, impulzus-edzett fogazattal rendelkezik, amely kivételes teljesítményt és hihetetlenül hosszú élettartamot garantál. Kizárólag a Silky számára tervezett és előállított egyedi acélötvözetből készülnek a pengék, amelyek így erősebb és tartósabb vágó éllel és kivételes húzószilárdsággal bírnak.

Impulzus edzett fogazat: különlegesen nagyfrekvenciájú fűtőtechnikát alkalmazva, a fogazatot azonnal hevítik és edzik. A lokalizált hevítési eljárás miatt csak a fűrészlap fogazatát melegítik és edzik; a fűrészlap többi része változatlan és még a saját normális rugalmasságát is megőrzi.

Egyedi csomagolás: minden fix pengés Silky fűrész egy egyedi tervezésű tokot kap. Minden összecsukható Silky fűrészt úgy terveztek, hogy óvja a pengét összecsukáskor.

(Non-set Teeth) Egyedi fogazat: A fogazat SK-4 erős szénacélból készül, és fokozatosan elvékonyodik, azaz vastagabb a fog pereme, vékonyabb a hátlapon. Ez az elvékonyodás csökkenti az ellenállást azáltal, hogy a vágás simább, egyszerűbb, gyorsabb.

Mirai-Me Finomvágó: A jövő fogazata! Precíziós kialakítású, borotvaéles fogazat négy vágószöggel. Különösen sima felületet hagy vágás után és ideális fanyesésre, nagyban csökkenti a fertőzés kockázatát. Haránt irányú vágásra és ferdevágásra alkalmas.
Krómbevonat- A krómbevonat nagyon kemény, tartós felszínt eredményez. A fűrészlapok ellenállóvá válnak a rozsdának és a gyanta hatásainak. Finom vagy tükörfényezésűek és könnyen tisztíthatók.

Gumírozott fogantyú: Majdnem minden Silky fűrész gumi-ötvözetű fogantyúval rendelkezik, ami csökkenti a rezgést és kiváló a fogása akkor is, ha nedves vagy hideg a kéz és akkor is, ha kesztyűben használják.

Négysoros fogazat: A fogakat úgy állítják be, hogy négy sorban helyezkedjenek el. Ezek a rókafarkú fűrészek nehezebb munkálathoz valók. Használhatók haránt irányú és ferdevágásra.

Élezhetőség: Az impulzus-edzett technológia alkalmazásának hiánya miatt, az ezzel a jellel ellátott fűrészlapok reszelővel élezhetők.

A Silky termékkínálatában minden feladatra és szabadidős tevékenységhez talál megfelelő szerszámot, legyen szó kerti munkáról, barkácsolásról, asztalos vagy ács munkáról.

Választékunkban megtalálható az összecsukható bicskafűrészek mellett, a teleszkópos ágvágók széles kínálata, akár 6 méter hosszú szárral, illetve különféle speciális termékek, úgy mint szigetelésvágó vagy modellező fűrész.

A Silky fűrészek elérhetők ívelt valamint egyenes pengével, illetve az egyes pengék fogazata is eltérő lehet, funkciótól függően.

A kis, kompakt méretű kézi fűrészek, ellentétes irányban hajlított vágópengével ellátott szerszámok, macséta és balta, vagy a világ leghosszabb összecsukható fűrésze színesítik még a Silky palettát.

A termékek megvásárolhatók a Hermes Áfész üzleteiben, valamint országszerte az Oleo-Mac viszonteladó partnerhálózat üzleteiben. http://www.myoleomac.hu/partnereink.php
hermesafesz.hu / myoleomac.hu / silkyfuresz.hu

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR

Vélemény, hozzászólás?