Szeretnél gyümölcspálinka-gyártó lenni?

Szeretnél gyümölcspálinka-gyártó lenni?

Lehet ez a szakmád, ha beiratkozol a tanfolyamra és megismerkedsz a pálinkafőző berendezéssel, ízekkel, szabályokkal, mesterfogásokkal. A hobbikert.hu olvasói ráadásul most 10000 Ft kedvezményt kapnak!

 

A pálinkafőzésnek Magyarországon hagyománya van. "Pálinka" néven terméket előállítani és forgalomba hozni Magyarországon kívül csak négy osztrák tartományban lehetséges. A pálinka tehát az elismert hungarikumok közé tartozik! Éppen ezért rettentő fontos a megfelelő szakembertől elsajátítani a gazdaságos pálinka - előállítás fortélyait. 

Pálinka

A képzés során megismerhetik a cefrézés, erjesztés technológiáját, a pálinkafőző berendezés működését, tájékoztatást kapnak a törvényi előírásokról és a főzések alkalmával folyamatos érzékszervi ismeretekre tehetnek szert, valamint a pálinkafőzés minden szakaszát végigkísérheti mindaz, aki jelentkezik a képzésre.

Szilva

A tanfolyam 2 témakör köré épül:

- gyümölcspálinka- gyártás, jogszabályi hátterek
- vállalkozási ismeretek

A pálinkafőzés minden szakaszát végigkísérik, gyakorlatias célratörő képzés keretében.

Oktató

Stégermájer Károly okl. tartósítóipari mérnök - 14 éven át az Országos Pálinka és Törkölypálinka versenyen versenyigazgató helyettes és 2013-ban versenyigazgató.

Egyéni felkészülés

Személyes megjelenés havonta 1 alkalommal, előre egyeztetett időpontokban. Nyomtatott és elektronikus segédletek a felkészüléshez, mely saját időbeosztás szerint történik. 2013-ban több mint 3000 felnőtt tanuló választotta ezt a képzési formát rugalmas feltételei miatt. Az egyéni tanuláshoz biztosítjuk a szükséges tananyagokat, jegyzeteket.

Tudnivalók a tanfolyamról:

A jelentkezés feltételei:
8. ált. iskolai végzettség, háziorvosi igazolás

Tanfolyam helyszínei: Kecskemét, Kunszentmiklós, Budapest, Szeged
Tanfolyam időtartama: 3 hónap

Következő csoport indítása:
Kecskemét 2015. március 19. (csütörtök) 9:00

Képzési díj: bruttó 235 000 Ft
- mely tartalmazza a tananyag költségét!
- kamatmentes részletfizetési lehetőség van!

OKJ szám: 31 541 04
Nyilvántartásba vételi szám: E-000188/2014/A082

A hobbikert.hu olvasói 10 000 Ft árengedményt kapnak a tanfolyam díjából. Kérjen bővebb tájékoztatást az alábbi űrlapon:

A metszés gyümölcseiA tanfolyamra beiratkozók Bálint gazda ajándékaként megkapják a kerti gyümölcsfák metszésére tanító, 100 perces videótanfolyamot DVD-n (a hozzá tartozó kiskönyvvel). Megéri a tájékozódást, kérjen bővebb információt a fenti űrlapon.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR

Vélemény, hozzászólás?