By Vendég on 2010. augusztus 22. Vasárnap
Posted in Zöldség
Válaszok 1
Kedvelések 0
Megtekintések 5.6K
Értékelés 0
Sikerult beszereznem magyar paprika magjat /feherozon, zoldhusu, bohocsapka/. Mennyi ideig tart, amig ezek a helyesen eltett magok zold hajtast produkalnak a palantazo edenyemben? Itt most epp tavasz van... Bent uveghazi korulmenyek kozott tartom oket, igaz ejjelre nem meleg a helyuk. Kerem segitsen, hogy 100%ra legyen magyar paprikank itt a vilag vegen is Koszonettel!
Paprikánál a minimális vetési hőmérséklet ~18 °C (64 °F), az optimális csírázási hőmérséklet ~32 °C (90 °F), a csírázási idő (vetés-kelés) viszonylag hosszú, 10-15 nap.
·
14 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post