Kedves Péter!Életem során egyszer találkoztam ilyennel, nem is oly régen, 1-2 éve, valamikor tavasz tájékán.Azt a paradicsomot egy népszerű szupermarketben vásároltam. El sem tudom képzelni, hogy mivel kezelik ezeket a zöldségeket, valamiért nem akartak megromlani. Édesanyám is panaszkodott, hogy talán már egy hónap is eltelt a vásárlást követően, de még mindig frissek, ropogósak a paradicsomok. Gondolom a hosszú tárolás folyamán a mag a nedvesség hatására csírázott ki. Valójában ha nem tapasztaltam volna magam is a zöldség romolhatatlanságát, kételkedve fogadnám a történetet. Egy kicsit ez engem félelemmel tölt el, mert ez nem normális állapot. :sad: Vajon milyen vegyszert fogyasztunk, miközben azt gondoljuk, hogy friss növényt eszünk!? (A kérdés költői volt.)Üdvözlettel: Anikó