By Vendég on 2012. november 23. Péntek
Válaszok 2
Kedvelések 0
Megtekintések 4.3K
Értékelés 0
Kedves Fórumozók! Csicsóka termelésébe kezdtem az idén tavasszal, mert a férjem cukorbeteg. Szépen termett is, kipróbáltuk többféle módon, de rettenetesen puffaszt, nem szívesen fogyasztunk belőle. Lehet valamit tenni ez ellen? Remélem valakinek van valami módszere ennek a kellemetlen mellékhatásnak a kikerülésére. Üdvözlettel: Erzsi
Kedves Erzsike!Néhai anyósomnak mindig úgy készittettük el a csicsókát,hogy kuktában kicsit megpároltuk.Felnyitás után lecsepegtettük és igy készítettük el az aktuális ételt belőle.
·
12 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Mindig figyeljunk oda mit -mivel eszunk,legtobbszor ez okoz problemat.De ajanlom a ;kaprot,komenymagot a csicsokas etelekbe,azonkivul hogy isteni a kozos izvarazs, megoldja a puffadassal jaro gondokat.Ne mondjon le errol az egeszseges novenyrol,jo etvagyat!
·
11 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post