By Vendég on 2012. november 09. Péntek
Posted in Gyümölcs
Válaszok 1
Kedvelések 0
Megtekintések 5.5K
Értékelés 0
A szomszédomtól kapott, soha nem permetezett birsalma belseje barnás (különösen a magház körül). Nem gusztusos, de a főzés során a beszűrődés eltűnik. Kérdésem: beteg a gyümölcs és nem fogyasztható, vagy ez természetes folyamat? Meddig tárolható a birsalma?
A magház körüli barnulás anyagcserezavar következménye, tápelemhiány okozza. Még sohasem kóstoltam meg, Ön jobban tudhatja, hogy az íze megváltozott-e. Az egészséges gyümölcs a szedés után kb. 40 napig tárolható fonnyadás nélkül, de 2-4°C-on, 90% páratartalom mellett 90 napig is lehet.
·
12 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post