By Vendég on 2014. április 24. Csütörtök
Posted in Dísznövény
Válaszok 2
Kedvelések 0
Megtekintések 9.4K
Értékelés 0
Üdv! A segítségüket szeretném kérni! Adott egy 6m széles és 6,5m hosszú 30 cm mély terület. Chili paprikákat szeretnék bele ültetni, 131 palántáról lenne szó. Hány m3 ált. virágföld kellene a feltöltéséhez vagy milyen földdel lenne érdemes feltölteni? Gondolom a trágyázással(kecske trágya) már elkéstem...A választ előre is köszönöm!
Ha nincs otthon számológép, akkor akár fejben is be lehetne szorozni, már persze, ha sikerrel vette az ember az általános iskola második osztályát. :)Viszont akkor már a virágföld árával is be lehet szorozni, és kijön mondjuk kétszázezer Ft...Hát, én azt csinálnám, hogy a mostani földbe ültetném a palántákat, év közben levéltrágyát használnék jobb ötlet híján, utána ha a novemberi fagy elviszi őket, akkor jöhet 4-5 mázsa trágya beásva, meg ha a talajjal is problémák vannak, akkor egy teherautó termőföld a tetejére.
·
10 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Hát most arra a döntésre jutottam(pénzhiány miatt), hogy az adott területet felásom, a maradék gyomot és kavicsot megprobalom minél jobban kiszedni és komposztált szarvasmrhatrágyával (500l) feljavítom a földet. Csak az a baj, hogy nincs kapálógépem...:(Gereblyével még csak-csak kiválogatom a gyomot és a kavicsot és kapával meg ásóval megprobálom minél jobban fellazítani a földet, de a trágyát nem fogom tudni rendesen eldolgozni a folddel...Ötlet?
·
10 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post