By Vendég on 2012. március 25. Vasárnap
Posted in Minden más
Válaszok 2
Kedvelések 0
Megtekintések 8K
Értékelés 0
Kedves Bálint Gazda. Érdeklődnék, hogy Cicára, Kutyára káros e a Novenda fatélmosó? Azt olvastam itt a netten, hogy be van tiltva már. Tudniillik ma a szomszéd kérdés nélkül be jött, és lepermetezte az alma fát a Cica, és a Kutyus a fa alatt szokott egész majdnem nap piheni. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel. Ircsi
A sárgaméreg, melynek hatóanyag DNOC, legalább 10 éve be van tiltva Magyarországon: tilos árusítani és tilos felhasználni. Erős méreg, minden melegvérű élőlényre káros. Ezt nem ártana tisztázni a jószomszéddal!
·
12 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Kedves Dr Némethy.Nagyon szépen köszönöm a választ most lettem csak ideges nem mintha eddig nem lettem volna az.Már csak azt szeretném tudni, hogy a földre került permet hány napig veszélyes Cicára, és Kutyusra.Az a baj, hogy kedvenc helyük ez a fa alja.De nagyon vigyázok rájuk nehogy bajuk legyen.Üdvözlettel.Piros Rózsa.[quote name=dr.Némethy]A sárgaméreg, melynek hatóanyag DNOC, legalább 10 éve be van tiltva Magyarországon: tilos árusítani és tilos felhasználni. Erős méreg, minden melegvérű élőlényre káros. Ezt nem ártana tisztázni a jószomszéddal!
·
12 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post