Béla bátyám!Kicsit több nyitottságot az újdonságokra. Én legalább kipróbáltam, mert olvastam ezt a cikket én is valamikor. Igaz, annyira bátor nem voltam, hogy növénykultúrát ecetezzek, csak egy gyomos területen. A hir igaz. Tényleg volt némi gyomirtó szerepe. Azt viszont nem értem, hogy az ecet, mint sav, hogyan szelektál kukorica és nem kukorica között. Nem is annyira olcsó. Aztán, hogy mitől bio azt végképp nem tudom. Igaz, hogy a talajnak a sav/bázis egyensúly visszaállításában jelentős szerepe van, de azt nem hiszem el én sem, hogy huzamos időn keresztűl nem tolja el a talaj ph-ját. Én már nyirtam ki gyümifát szórakozottságból igy, na nem ecettel, de cefrével. Frankón beállitottam 3-asra, aztán szórtam rá a mészhidrátot, amikor észbe kaptam, hogy mit csináltam. No és úgy van. 3 évvel korábban be kell jelentkezni a Bigyókontrollhoz és csak utána lesz bio a bio. El fog jönni az az idő is, amikor észbe fogunk kapni, hogy ezzel a bio divattal mekkora károkat okozunk, amikor ész nélkül és válogatás nélkül nyomjuk ki pl a rézkészitményeket.Bio gyomirtásra a legalkalmasabb a disznópörzsölő, most már a gáz is olcsóbb lett, bár nem tudom milyen hatással van a légkörre.