By Vendég on 2012. szeptember 23. Vasárnap
Posted in Zöldség
Válaszok 1
Kedvelések 0
Megtekintések 2.9K
Értékelés 0
Kedves kollégák, milyen determinált növekedésű paradicsomfajtát válasszak szabadföldre, ha éttermekbe, salátának szeretném szállítani? Viszonylag nagy bogyójú és kemény húsú fajtára lenne szükségem, de nem tudom, melyik felel meg ezeknek a kritériumoknak. A válaszokat mindenkinek köszönöm!
Üdv! A következő paradicsomfajtákat tudnám ajánlani, ezeket saját fogyasztásra én is termesztem:- San Marzano paradicsom: középkorai, determinált, bőtermő, szabadföldi termesztésre alkalmas fajta. Kemény, vastag húsú bogyója van, amely nem reped. Ipari feldogozásra is alkalmas.- Korall paradicsom: determinált, középkorai, szabadföldi fajta. Nagy, gömb alakú, kemény bogyója van. Friss fogyasztásra és tartósításra is alkalmas.- Mobil paradicsom: az előbbitől abban tér el, hogy nagy, lapított gömb alakú bogyója van.
·
11 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post