2012. szeptember 23. Vasárnap
  1 Válasz
  2.9K Megtekintés
Kedves kollégák, milyen determinált növekedésű paradicsomfajtát válasszak szabadföldre, ha éttermekbe, salátának szeretném szállítani? Viszonylag nagy bogyójú és kemény húsú fajtára lenne szükségem, de nem tudom, melyik felel meg ezeknek a kritériumoknak. A válaszokat mindenkinek köszönöm!
11 évvel ezelőtt
·
#12333
Üdv! A következő paradicsomfajtákat tudnám ajánlani, ezeket saját fogyasztásra én is termesztem:- San Marzano paradicsom: középkorai, determinált, bőtermő, szabadföldi termesztésre alkalmas fajta. Kemény, vastag húsú bogyója van, amely nem reped. Ipari feldogozásra is alkalmas.- Korall paradicsom: determinált, középkorai, szabadföldi fajta. Nagy, gömb alakú, kemény bogyója van. Friss fogyasztásra és tartósításra is alkalmas.- Mobil paradicsom: az előbbitől abban tér el, hogy nagy, lapított gömb alakú bogyója van.
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.