By Vendég on 2013. március 18. Hétfő
Posted in Gyümölcs
Válaszok 2
Kedvelések 0
Megtekintések 2.4K
Értékelés 0
Sajnos még nem kaptam választ,de felteszem megint.Egy régi birs fajtanévre lennék kíváncsi,aminek a leve főzés hatására kék lesz.(ha a gyümölcsöt ketté vágjuk,a levegőn, a metszlapnál is kékes árnyalatot kap a gyümölcs).Ha tud valaki segítsen,fontos lenne...Köszönettel.
hátha közte lesz a fajta http://www.tuja.hu/birs.htm
·
12 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Köszönöm szépen a tippet,de sajnos nem találtam meg közte.
·
12 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post