By Vendég on 2014. január 28. Kedd
Posted in Zöldség
Válaszok 2
Kedvelések 0
Megtekintések 3.6K
Értékelés 0
Miért lett csipős a kertben termesztett lilahagyma,a palántot piacon vásároltam,frissen trágyázott talajba ültettem,szép nagyok lettek őszre,csak nagyon dsipős,locsolva is volt egész tenyészidőben.
Személy szerint arra tippelnék, hogy fajtakérdés. Ez ilyen és kész, de a jó hir az, hogy állitólag minél csipősebb egy hagyma, annál egészségesebb. Felszeletelés után sózva, majd cca. fél órát pihentetve ez a hatása csökken, igaz kicsit lottyatabb lesz, de legalább protkóval könnyebb elrágni. ;-)
·
11 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
A lilahagymák szinte minden fajtája csípős, legfeljebb nem egyformán.
·
11 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post