By Vendég on 2010. június 12. Szombat
Posted in Gyümölcs
Válaszok 2
Kedvelések 0
Megtekintések 3.6K
Értékelés 0
Alföldi születésű lévén ismerem az eperfát. Akkor famászással gyümölcslakoma és szájfestés történt. Most szeretném elrakni, tartósítani. Vitaminokban mennyire gazdag, hogy lehet tartósítani hagyományosan? Köszönöm a választ, Szandi
Én úgy tudom, hogy étkezési célból sosem volt szokás tartósítani. Viszont mégis csak hasznosult: hagyományosan a gyümölcsökből pálinkát főztek!
·
14 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Bocsánat, de én egy idős embertől azt hallottam, hogy dzsemet, is készítettek a régi paraszt emberek, akiknek nem volt vásárcsarnokuk, csak amit a tanyán összeszedtek. Azért köszönöm a választ!Állítólag a forró szirupba csak megmártották, majd kivették hogy ne essen össze nagyon, majd az igazán elkészült szirupba szalicillal a tetején dunsztba tették. Hát ezt hallottam idősektől az alföldön, Üdvözletem: Szné
·
14 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post