Kedves Marika!Feltételezem, kevés esélye van annak, hogy a válaszomat olvasná, ugyanakkor mégis szeretnék néhány ötlettel szolgálni. A megvalósításához, valóban látni kellene a lakását, és a lehetőségeket fel kellene mérni.Én elképzelhetőnek tartanám, például (amennyiben rendelkezik) a lakáson belül beépített szekrénnyel, hogy ebből, egy nikecelles, hungarocelles megoldású szigeteléssel ellátva, leválasztani egy részt, amelyet befőttek, savanyúságok tárolására lehetne hasznosítani.A gyökérzöldségek tárolása itt azért nem lenne szerencsés, még nedves homokban sem, mert ahhoz valószínű így is meleg lenne. Ha van erkélye, nagyobb műa. kannákban, nedves homokban átmenetileg tárolhatja őket, de a komolyabb fagyok már kárt tehetnek bennük. Egyébként a környékünkön láttam, hogy sok helyütt beépítették az erkélyt, ilyen módon szintén lehetne megoldást találni a tárolási gondokra.Egyébként, a kertben lehet hogy érdemes lenne egy vermet készíteni, és ott tárolni amit lehet, figyelembe véve, hogy pl. almát és burgonyát a keletkező gázok miatt nem célszerű együtt tárolni.Ha kicsi és meleg a konyhai tárolója, talán egy átalakítással, nagy mélyhűtőszekrény beállításával is megoldható lenne a dolog.Remélem ennyi variációból sikerül valamilyen megoldást találnia.Üdv:Tisztelettel:Erzsi