By Vendég on 2009. október 19. Hétfő
Posted in Gyümölcs
Válaszok 5
Kedvelések 0
Megtekintések 6.8K
Értékelés 0
Szőlő, bor
Üdv Mindenkinek! Keresek pálinkafőzésben járatos partnert, aki tanácsokkal tudna ellátni egy tapasztalatlan kezdőt.
·
15 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Mire gondol Bóka úr ? Otthon sk szeretne próbálkozni ? Ugye nem gondolta komolyan hogy ebben a fórumban bárki nyiltan segítségére lesz ? Szakirodalom meg van dögivel. Egyébként is káros a pálinka, mert finom ! Üdvözlettel: Rózsa
·
15 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Köszönöm a válaszát, Rózsa. A sorai között még a kíváncsiságomra is kaptam választ. Ugyanis elsősorban az érdekelt, lehet-e legalább egy minimális mennyiséget saját termésből készíteni. Tehát nem, ha nyíltan nem lehet róla beszélni. Semmi kedvem száraz paragrafusok után kutatni. Gondoltam, itt gyors választ kapok. Nem is tudom, ezek után hogyan fogom majd megkóstolni az említett finomságot...
·
15 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
A tiltott gyümölcs(pálinka) már nem tabu. Ha kell, tudok néhány dolgot a pálinkáról, kezdve a gyümölcstől a szeszfok beállításáig.
·
14 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
Általában itt nézek körül bor témában: Minden ami bor, bár elkelne ott is több szakértő.
·
13 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post