By Vendég on 2014. június 20. Péntek
Posted in Minden más
Válaszok 2
Kedvelések 0
Megtekintések 2.9K
Értékelés 0
Egyik napról a másikra eltűnt a cseresznyefánkról az összes gyümölcs. Az utolsó szemig, még a félig érettek is. Pár napja láttunk egy nyest-szerű állatot elszaladni a fáról. Milyen állat lehet ez? Létezik, hogy egy állat a fa teljes termését, az utolsó szemig megegye? Vagy besegített a kis állatkának valaki..... A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Ilyen kis állatkába nem fér több rekesz cseresznye, csak a rajzfilmekben.A nagytételű gyümölcslopás általában kétféle állathoz fűződik. Közös jellemzőjük, hogy kétlábúak, feketék, csapatban járnak, hangosak, és vadászatukat a törvény indokolatlan mértékben bünteti.Ha a fa tetejéből is eltűnt az összes cseresznye, és nem voltak az ágak letördelve, akkor nem a piacra hordós, hanem a megevős társaság lehetett, azaz egy nagy csapat seregély.Így már én is jártam, hogy két nap alatt letakarítottak két nagy fát.
·
9 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
:)Köszönöm a választ. Rájuk (mármint a seregélyekre) nem is gondoltam, mert nem nagyon látjuk őket a kertben. De így csapatban még a környéken sem nagyon. Erdőszélen lakunk, mókusok, nyestek, őzek bejárnak. Az ágak nem voltak letörve, és a fa tetejéről is eltűnt az utolsó szemig minden, ezért azt sejtettem, hogy nem folyékony desszertnek szedte le valaki, hanem csemegézett valami állatka. De így már tudjuk kivel (mivel) állunk szemben Még egyszer köszönöm.
·
9 évvel ezelőtt
·
0 Kedvelések
·
0 Értékelés
·
0 Kommentek
·
View Full Post