Apró és kompakt az Oleo-Mac motoros kapa, így könnyű vele manőverezni az ágyások között

Apró és kompakt az Oleo-Mac motoros kapa, így könnyű vele manőverezni az ágyások között

A kertekbe és kisebb gazdaságokba szánt, prémium minőségű gépecske befér egy autó csomagtartójába is.

Idén ünnepli 50. születésnapját az Oleo-Mac márka. Ebből az alkalomból olyan Oleo-Mac modelleket mutatunk be, melyek méltán képviselik azt a szenvedélyt és szaktudást, melyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.

Bemutatjuk az Oleo-Mac MH 155 K kapálógépet

Kompakt motoros kapálógép, tökéletes választás a ház körüli munkák elvégzésére, zöldségeskertek és virágágyások kialakításához. Rendkívül könnyen kezelhető gép, használata a kezdő felhasználók számára sem jelent akadályt.

 

Hátsó szállítókerék segíti a kapálógép könnyű mozgatását. A függőlegesen állítható tolókarok a felhasználó kényelmét szolgálják, kisebb-nagyobb testalkathoz is igazíthatók.

motoros kapa apro kompakt 02

Oldalanként 3-3 darab 46 cm-es, szűkíthető kapataggal van felszerelve a gép. Az MH 155 K kapálógéphez opcionális levegőztető adapter kérhető.

 

Paraméterek:

  • Motor és hengerűrtartalom: EMAK K 300 H motor/80 ccm
  • Sebességváltó: 1 sebesség előre
  • Kapatag: 3+3 kés

motoros kapa apro kompakt 03

A kapálógép megvásárolható a HERMES Áfész viszonteladói hálózatában, a nagyobb kertész- és gazdaboltokban, webshopokban.

oleo mac 50 years 01

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb Oleo-Mac gépekkel, 50 éve a napsütötte Itáliából...

Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.

A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, – ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.50 év alatt rengeteg projektet indítottunk el, igyekeztünk megérteni vásárlóink igényeit és termékeink minőségével, megbízhatóságával megfelelni az elvárásoknak.

A zöld jövőért – zöld attitűddel dolgozni azt jelenti, hogy egyre inkább személyre szabott termékeket készítünk. Azaz, egyre fenntarthatóbb irányvonalakat kell keresni a környezeti hatások csökkentésére, a teljesítmény megtartása mellett. Kihívásokkal teli jövő elé nézünk, amelyet a technológiai újdonságok, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a nemzetközi tapasztalatcsere és a know-how ural majd.

Folyamatosan fejlődő világunkban, amely megköveteli, hogy mi magunk is változzunk, szeretnénk hűek maradni két alapelvünkhöz. Vevőközpontú szemlélet, valamint a kiváló minőségű termék- és szolgáltatás-színvonal. Hiszünk és mindig hinni fogunk a személyes kapcsolatokban, a párbeszédben, az egymásra figyelésben, hogy nyitottak maradjunk, hogy vásárlóink igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk.

Szenvedélyünket és maximális elkötelezettségünket továbbra is annak szenteljük, hogy a lehető legjobb gépeket kínáljuk vásárlóinknak. Közösen indulunk útra, hogy együtt fedezzünk fel és keltsünk életre új dimenziókat, amelyek aztán életünk részévé válnak.

Engedje meg, hogy magával sodorja a természet lenyűgöző ereje és szépsége. Ezek vagyunk mi és a következő 50 évben is ilyenek szeretnénk lenni, egy ígéret, amire számíthat!”

#oleomac50

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR