Belépő az igényes láncfűrészek klubjába

Belépő az igényes láncfűrészek klubjába

Gyakori használatra, intenzív munkára is befogható az Oleo-Mac GSH 560 láncfűrész, amelynek most az ára is baráti lett.

Idén ünnepli 50. születésnapját az Oleo-Mac márka. Ebből az alkalomból olyan Oleo-Mac modelleket mutatunk be, melyek méltán képviselik azt a szenvedélyt és szaktudást, melyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.

Bemutatjuk az Oleo-Mac GSH 560 láncfűrészt

Intenzív használatra tervezett, stabil, megbízható láncfűrész. Nehezebb munkakörülmények között is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ideális választás a ház körüli munkák elvégzésre, de akár komolyabb feladatokhoz is.

igenyes lancfureszek belepo 02

 

A felhasználó komfortérzetét növeli a gép kitűnő rezgéscsillapító rendszere.

igenyes lancfureszek belepo 03

Alacsony üzemi hőmérséklete biztonságot nyújt és megnöveli a motor élettartamát. Nikkelezett henger, kiváló minőségű benzinszivattyú, stabil üzemanyag-porlasztás.

Paraméterek:

  • Teljesítmény és hengerűrtartalom: 3,5 HP/2,6 kW és 54.6 cm³
  • Vezető hossza: 46 cm / 18''
  • Lánc osztása: ,325'' x .050''
  • Az olajtartály/üzemanyagtartály űrtartalma: 0,27 liter/0,5 liter
  • Önsúly, vezető és lánc nélkül: 5,1 kg

A láncfűrész megvásárolható a HERMES Áfész viszonteladói hálózatában, a nagyobb kertész- és gazdaboltokban, webshopokban.

igenyes lancfureszek belepo 04

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb Oleo-Mac gépekkel, 50 éve a napsütötte Itáliából...

Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.

A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, – ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.50 év alatt rengeteg projektet indítottunk el, igyekeztünk megérteni vásárlóink igényeit és termékeink minőségével, megbízhatóságával megfelelni az elvárásoknak.

A zöld jövőért – zöld attitűddel dolgozni azt jelenti, hogy egyre inkább személyre szabott termékeket készítünk. Azaz, egyre fenntarthatóbb irányvonalakat kell keresni a környezeti hatások csökkentésére, a teljesítmény megtartása mellett. Kihívásokkal teli jövő elé nézünk, amelyet a technológiai újdonságok, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a nemzetközi tapasztalatcsere és a know-how ural majd.

Folyamatosan fejlődő világunkban, amely megköveteli, hogy mi magunk is változzunk, szeretnénk hűek maradni két alapelvünkhöz. Vevőközpontú szemlélet, valamint a kiváló minőségű termék- és szolgáltatás-színvonal. Hiszünk és mindig hinni fogunk a személyes kapcsolatokban, a párbeszédben, az egymásra figyelésben, hogy nyitottak maradjunk, hogy vásárlóink igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk.

Szenvedélyünket és maximális elkötelezettségünket továbbra is annak szenteljük, hogy a lehető legjobb gépeket kínáljuk vásárlóinknak. Közösen indulunk útra, hogy együtt fedezzünk fel és keltsünk életre új dimenziókat, amelyek aztán életünk részévé válnak.

Engedje meg, hogy magával sodorja a természet lenyűgöző ereje és szépsége. Ezek vagyunk mi és a következő 50 évben is ilyenek szeretnénk lenni, egy ígéret, amire számíthat!”

#oleomac50

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR