Még csábítóbb: jubileumi kivitel készült a népszerű láncfűrészből

Még csábítóbb: jubileumi kivitel készült a népszerű láncfűrészből

50 éves az Oleo-Mac márka, így idén a legnépszerűbb modelljei különleges külsővel jelentek meg.

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb gépekkel, 5 évtizede a napsütötte Itáliából: 2022-ben ünnepli 50. születésnapját az Oleo-Mac!

Ebből az alkalomból olyan Oleo-Mac modelleket mutatunk be, melyek méltán képviselik azt a szenvedélyt és szaktudást, melyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.

Oleo-Mac GS 451 50y láncfűrész – limitált kiadás

Igazi jolly joker ez a kompakt Oleo-Mac láncfűrész, amely megdobogtatja a szívet-lelket. Igényes kialakítása és kiváló műszaki adottságai révén sokoldalúan használható.

 

A teljesítmény és a tömeg optimális arányának köszönhetően használható döntésre és darabolásra, de akár a kisebb, ház körüli teendőkre is kitűnő választás.

Alumíniumból készült, gumi borítású markolata és masszív kialakítása miatt nehezebb terepen is remekül megállja a helyét.

nepszeru lancfureszbol jubileumi kivitel 02

Paraméterek:

  • Teljesítmény: 2,9 LE-2,1 kW/42,9 ccm
  • Vezető hossza: 46 cm /18" (lekerekített)
  • Lánc osztása: 325"x.050"
  • Olajpumpa: automatikus/állítható/leállított motornál zárt

Az ergonomikus olaj- és üzemanyagtartály kényelmesen elérhető. Azonnal látható töltöttségi szint. Praktikus, a szerszám nélkül eltávolítható olajtartály és üzemanyagsapka.

Az "EasyOn", felhasználóbarát indítórendszernek köszönhetően a motor egyenletesen, visszarúgás nélkül beindítható, így minimálisra csökken a berántások száma.

Hallgassuk is meg, milyen szépen dorombol!

 

A limitált kiadású láncfűrész megvásárolható a HERMES Áfész viszonteladói hálózatában, a nagyobb kertész- és gazdaboltokban, webshopokban.

nepszeru lancfureszbol jubileumi kivitel 03

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb Oleo-Mac gépekkel, 50 éve a napsütötte Itáliából...

Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.

A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, – ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.50 év alatt rengeteg projektet indítottunk el, igyekeztünk megérteni vásárlóink igényeit és termékeink minőségével, megbízhatóságával megfelelni az elvárásoknak.

A zöld jövőért – zöld attitűddel dolgozni azt jelenti, hogy egyre inkább személyre szabott termékeket készítünk. Azaz, egyre fenntarthatóbb irányvonalakat kell keresni a környezeti hatások csökkentésére, a teljesítmény megtartása mellett. Kihívásokkal teli jövő elé nézünk, amelyet a technológiai újdonságok, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a nemzetközi tapasztalatcsere és a know-how ural majd.

Folyamatosan fejlődő világunkban, amely megköveteli, hogy mi magunk is változzunk, szeretnénk hűek maradni két alapelvünkhöz. Vevőközpontú szemlélet, valamint a kiváló minőségű termék- és szolgáltatás-színvonal. Hiszünk és mindig hinni fogunk a személyes kapcsolatokban, a párbeszédben, az egymásra figyelésben, hogy nyitottak maradjunk, hogy vásárlóink igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk.

Szenvedélyünket és maximális elkötelezettségünket továbbra is annak szenteljük, hogy a lehető legjobb gépeket kínáljuk vásárlóinknak. Közösen indulunk útra, hogy együtt fedezzünk fel és keltsünk életre új dimenziókat, amelyek aztán életünk részévé válnak.

Engedje meg, hogy magával sodorja a természet lenyűgöző ereje és szépsége. Ezek vagyunk mi és a következő 50 évben is ilyenek szeretnénk lenni, egy ígéret, amire számíthat!”

#oleomac50

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR