Megspórolja a létrázást az Oleo-Mac motoros magassági ágvágó

Megspórolja a létrázást az Oleo-Mac motoros magassági ágvágó

Nem mindig kell létra, ha itt a magassági ágvágó: 2,2 méteres hossza és kiemelkedően jó ár-érték aránya teszi igazán különlegessé ezt az apró "teleszkópos láncfűrészt".

Idén ünnepli 50. születésnapját az Oleo-Mac márka. Ebből az alkalomból olyan Oleo-Mac modelleket mutatunk be, melyek méltán képviselik azt a szenvedélyt és szaktudást, melyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.

Bemutatjuk az Oleo-Mac PPH 250 benzinmotoros magassági ágvágót

Könnyű, hatékony, gyors munkavégzésre alkalmas belépő kategóriás ágvágó. Optimális választás akár az otthoni teendők elvégzésére, de kitűnően megállja a helyét kisebb erdészeti feladatok során is.

 

A gép teljes hossza 2,2 méter, ennek köszönhetően egyéb eszközök (pl. létra vagy állvány) használata nélkül is biztonságosan használható. A motor (25 cm3 lökettérfogatú, 1,2 LE-s) elegendő teljesítményt nyújt a magasban történő munkavégzésre.

motoros magassagi agvago 02

Az "EasyOn" rendszer könnyű indítást tesz lehetővé, míg az "AlwaysOn" kapcsolóval a motor túlszivatása kerülhető el. Két gyűrűs dugattyú, kovácsolt acél főtengely és hajtókar, tűgörgős csapágy, nikkel bevonatú henger. A hat darab, önkenő csúszócsapágyban futó, 8 mm-es merev hajtótengelye miatt rendkívül megbízható, tartós gép.

Paraméterek:

  • Teljesítmény és hengerűrtartalom: 1,2 HP/0,9 kW és 25,4 cm³
  • Vezető hossza: 25 cm / 10''
  • Lánc osztása: 3/8'' x .050''
  • Az üzemanyagtartály űrtartalma: 0,64 liter
  • Önsúly, vezető és lánc nélkül: 5,4 kg

Az ágvágó megvásárolható a HERMES Áfész viszonteladói hálózatában, a nagyobb kertész- és gazdaboltokban, webshopokban.

oleo mac 50 years 01

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb Oleo-Mac gépekkel, 50 éve a napsütötte Itáliából...

Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.

A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, – ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.50 év alatt rengeteg projektet indítottunk el, igyekeztünk megérteni vásárlóink igényeit és termékeink minőségével, megbízhatóságával megfelelni az elvárásoknak.

A zöld jövőért – zöld attitűddel dolgozni azt jelenti, hogy egyre inkább személyre szabott termékeket készítünk. Azaz, egyre fenntarthatóbb irányvonalakat kell keresni a környezeti hatások csökkentésére, a teljesítmény megtartása mellett. Kihívásokkal teli jövő elé nézünk, amelyet a technológiai újdonságok, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a nemzetközi tapasztalatcsere és a know-how ural majd.

Folyamatosan fejlődő világunkban, amely megköveteli, hogy mi magunk is változzunk, szeretnénk hűek maradni két alapelvünkhöz. Vevőközpontú szemlélet, valamint a kiváló minőségű termék- és szolgáltatás-színvonal. Hiszünk és mindig hinni fogunk a személyes kapcsolatokban, a párbeszédben, az egymásra figyelésben, hogy nyitottak maradjunk, hogy vásárlóink igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk.

Szenvedélyünket és maximális elkötelezettségünket továbbra is annak szenteljük, hogy a lehető legjobb gépeket kínáljuk vásárlóinknak. Közösen indulunk útra, hogy együtt fedezzünk fel és keltsünk életre új dimenziókat, amelyek aztán életünk részévé válnak.

Engedje meg, hogy magával sodorja a természet lenyűgöző ereje és szépsége. Ezek vagyunk mi és a következő 50 évben is ilyenek szeretnénk lenni, egy ígéret, amire számíthat!”

#oleomac50

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR