Karácsonyi ajándék-ötlet: metszési tanfolyam DVD a tanulni szeretőknek

Karácsonyi ajándék-ötlet: metszési tanfolyam DVD a tanulni szeretőknek

Karácsonyra ajándékozhatunk sikerélményt is! A kerti gyümölcsfák metszését megtanító 100 perces videó-tanfolyamon Bálint gazda adja át gyakorlati tudását a kertészkedőknek. A tudás pedig szép, hasznos és emlékezetes ajándék. Meglepetés: 2014. december 31-ig ingyenes a szállítás!

 

Metszésre minden kertésznek előbb-utóbb szüksége lesz. A facsemete ültetésekor metszéssel indítjuk útjára a koronát. Ahogy a fa növekszik, folyamatosan igazítjuk, terelgetjük hajtásait a helyes irányba, a tökéletes formába. Amikor pedig gyümölcsöt hoz, akkor az okos metszéssel érhetjük el, hogy a gyümölcsök szépek, egészségesek és jó nagyok lehessenek. A metszés olyan tudás, amelyet azonnal meghálál a kert. Sosem avul el, és a legváratlanabb helyzetekben derül ki, hogy milyen jól tud jönni!

A metszés gyümölcsei című 100 perces metszési tanfolyam DVD ezen az oldalon megrendelhető. Ne felejtse el a kiadó év végi meglepetését, amelyről e cikk végén szólunk.

A metszés gyümölcsei

Minden gyümölcs 10-10 percben

A négy tapasztalat kertészmérnök által 100 percbe sűrített metszési tanfolyam 10 házikerti gyümölcsfa metszését mutatja be, könnyedél tanulható módon. Minden gyümölcsről 10 perc szól. Ebben megtanulhatjuk a fácska első metszésétől kezdve, a korona kialakításán keresztül a kiegyensúlyozott gyümölcshozásig tartó folyamatot. Az egyes gyümölcsfákról szóló részek között pedig az érdeklődő kertész elsajátíthatja a metszés technikáit, a metszéshez használt szerszámok kezelését, karbantartását, a helyes mozdulatokat.

A metszés gyümölcsei DVD

Filmről könnyebb tanulni

Aki már próbált könyv alapján metszeni, az tudja, hogy milyen fontos ebben a folyamatban a látvány, a bemutatás, a gyakorlat. Hát ez adta az ötletet a film elkészítéséhez. A metszési tanfolyam címe, A metszés gyümölcsei , a következő 10 gyümölcsfa metszését mutatja be: alma, körte, őszibarack, kajszi, cseresznye, meggy, szilva, mandula, ribiszke, dió.

A látványos felvételeket, közeli képeket tartalmazó film olyan DVD lemezen tekinthető meg, amely minden fejezete külön is elindítható, így a 10 gyümölcsfa metszése egyesével is meganulható. A DVD-hez mellékelt könyvecske pedig a legfontosabb tudnivalókat foglalja össze a metszeni tanulók számára.

Így készült:

A metszés gyümölcseiKarácsonyi ajándék

A metszési tanfolyamot tartalmazó csomag (DVD és kiskönyv) az interneten házhoz rendelhető, postai szállítással. Az ára 2950 Ft, amely körülbelül megegyezik 10 kg alma árával: ennyivel biztosan többet terem egyetlen helyesen megmetszett, kiskerti gyümölcsfa is évente. A csomag szép karácsonyi ajándék lehet, amely nemcsak hasznos, mozgásban tartja az elmét, hanem sikerélményt is nyújt a kertben, évről évre. Bemutatóhoz és megrendeléshez kattintson ide.

ÉV VÉGI MEGLEPETÉS! A kiadó átvállalja a postaköltséget a 2014. december 10. és december 31. közötti megrendelések esetében, így a metszes.balintgazda.hu oldalon rendelt csomagok szállítása ebben az időszakban díjmentessé válik. Nem is beszélve egy ráadás-meglepetésről, de ezt tényeg csak a megrendelés előtt áruljuk el!

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR

Vélemény, hozzászólás?