Impresszum

Impresszum

Küldetés

A Nagyváthy Egyesület küldetésének tekinti a környezetbarát eszmék terjesztését és az ezzel kapcsolatos jó gyakorlat ismertetését, terjesztését. Országjáró előadásokkal, rendezvényekkel, filmek készítésével és tanácsadással segítjük a környezetvédelem iránt fogékonyakat. Munkatársaink részt vesznek a iskolai tananyagok kidolgozásában és a környezetvédelmi teendők bemutatásában is. Egyik kiemelt területünk az otthoni, kerti környezetvédelem, amely a komposztálás elterjesztésében, a talajvédelemben, az esővízgyűjtésben és az idős vagy beteg emberek kerti rehabilitációjában nyilvánul meg.

A honlap gazdája a Nagyváthy Egyesület. Üzemeltető: Média Online Bt.
Vezető tanácsadó:
Dr. Bálint György

Székhely: 1046 Budapest, Kinizsi u. 7.
Adószám: 19638665-1-42

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Hobbikertészkedéssel kapcsolatos kérdéseket a Kérdés-Válasz oldalon lehet feltenni.)

Postacím/szerkesztőség: 1042 Budapest, Árpád út 68-70. B-lház 3. em. 2.

Egyesületünk az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programra benyújtott „FENNTARTHATÓ MAGYAR KERTEK Környezetvédelmi ismeretterjesztés a városi kertek tulajdonosainak bevonásával" című, KEOP-6.1.0/B/11-2011-0045 jelű pályázatát az Környezet és Energia Operatív Program Irányító Hatóság vezetője támogatásra érdemesnek ítélte.

Letölthető kiadványaink

Hogyan komposztáljunk?

Hogyan nyerjünk energiát a kertben?

Hogyan építsünk kerti magaságyat?

Hogyan gyűjtsünk esővizet?

Hogyan javítsuk kertünk talaját?

Közreműködő Szervezet: Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft.
1134 Budapest, Váci út 45. D épület, 6. emelet.
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.nkek.hu

uszteu

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR

Vélemény, hozzászólás?