Kérdés-Válasz
Home
Kategóriák
Kategóriák:
Minden kategória
Keresőkifejezés...
Javasolt kulcsszavak
Keresés
x
Keresés
Új
Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis...
Fűszernövény, gyógynövény
V
Vendég
2012. október 31. Szerda
1
Válasz
23.3K Megtekintés
Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis idő múlva a fokhagyma kék színű lett. Mi lehet ennek az oka? Ezúton is köszönöm válaszát.
0
A legrégebbi az első
A legújabb az első
A legrégebbi az első
CS
Csaba Schiller
9 évvel ezelőtt
·
#29327
Általában a kínai génmanipulált és különböző undorító dolgokkal gyorsított termesztésű fokhagyma szokott elszíneződni. A jó választás az igazi, magyar fokhagyma. Ha valóban magyar fokhagyma van az üvegben, akkor az elszíneződéssel nem kell törődni.
0
Oldal :
1
There are no replies made for this post yet.
Kérjük, jelentkezz be, hogy válaszolhass
A válasz elküldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be az űrlap segítségével, vagy regisztrálj egy fiókot, ha új vagy itt.
Regisztráció »
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám