Menü
Magazin
Kertápolás
Állat
Dísznövény
Gyógynövény
Gyümölcs
Konyha
Növényvédelem
Zöldség
Erdő-mező
Kalendárium
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
Kérdés-Válasz
Dísznövény
Növényvédelem
Zöldség
Gyümölcs
Fűszernövény, gyógynövény
Talaj, trágya, öntözés
Pázsit, gyep
Egyéb
Metszés
Otthon
follow
facebook
twitter
rss
person
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Bejelentkezés
Fiók létrehozása
Elfelejtette felhasználónevét?
Elfelejtette jelszavát?
Keresés
Kérdés-Válasz
Home
Kategóriák
Kategóriák:
Minden kategória
Keresőkifejezés...
Javasolt kulcsszavak
Keresés
x
Keresés
Új
Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis...
Fűszernövény, gyógynövény
V
Vendég
2012. október 31. Szerda
1
Válasz
23.3K Megtekintés
Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis idő múlva a fokhagyma kék színű lett. Mi lehet ennek az oka? Ezúton is köszönöm válaszát.
0
A legrégebbi az első
A legújabb az első
A legrégebbi az első
CS
Csaba Schiller
9 évvel ezelőtt
·
#29327
Általában a kínai génmanipulált és különböző undorító dolgokkal gyorsított termesztésű fokhagyma szokott elszíneződni. A jó választás az igazi, magyar fokhagyma. Ha valóban magyar fokhagyma van az üvegben, akkor az elszíneződéssel nem kell törődni.
0
Oldal :
1
There are no replies made for this post yet.
Kérjük, jelentkezz be, hogy válaszolhass
A válasz elküldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be az űrlap segítségével, vagy regisztrálj egy fiókot, ha új vagy itt.
Regisztráció »
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Metszőollót vagy fűrészt keresel?
Téli madáretetésből vadászmező: hogyan vonzzák az énekesmadarak a karvalyt a kertbe?
Szobai futóka a nappaliban: hogyan gondozzuk, hogy ne akarjon elmenekülni tőlünk?
Novemberi hó a kertben – rázzuk le a növényekről vagy hagyjuk rajtuk?
Vissza a tetejére