Szeretné elérni a kertjében lehető legmagasabb hozamot a legzamatosabb termések mellett?

Szeretné elérni a kertjében lehető legmagasabb hozamot a legzamatosabb termések mellett?

A válasz legtöbbször: igen!

A kertjeinkbe ültetett növényeink növekedési erélyükkel, zöld színükkel, harmonikus vegetatív és generikus fejlődésükkel jelzik, hogyan érzik magukat a helyükön és milyen egészségesek. A jó kondícióban lévő növény könnyen ugorja meg a lécet, gazdag, ízes terméssel hálálja meg a gondoskodást. A siker legkiemelkedőbb záloga a rendezett termőhelyi környezett mellett a talaj ásványianyag-szolgáltató képessége, amiből a növényeink felépítik a szervezetüket és a finom, bőséges termést hoznak!

A nitrogén látványosan növeli a hajtások méretét és befolyásolja a termés mennyiségét. A foszfor meghatározó a kezdeti gyökeresedésben, kihat a termésképzésre. A kálium óvja a termést, javít annak minőségén és egészségesebbé teszi azt. A kertészeti növények kiemelten igénylik a jelenlétét. A mikroelemek kis mennyiségben vannak jelen a talajban, intenzív termesztés esetén nő a jelentőségük a termés mennyiségére, fogyaszthatóságára és eltarthatóságára nézve.

volldunger 02

A jól megválasztott kertészeti műtrágya több mint fél siker!

A Volldünger Linz NPK- és mikroelem-tartalmának összetételét több évtized gondos tapasztalatának köszönhetően úgy tervezték meg, hogy az az elérhető legmagasabb terméshozamot biztosítsa. A növények számára mérgező anyagot nem tartalmaz. Egészséges, láthatóan erős kondícióban tartja az állományt a kezdeti fejlődéstől a virágzási szakaszon át a termésérlelésig. A Volldünger Linz tápanyag-összetételének és oldhatóságának köszönhetően minden fejlődési ciklusban könnyen felvehető ásványi anyagokkal látja el a növényeket. A helyesen táplált vegetáció jól eltartható, kezelhető és feldolgozható terméssel ajándékozza meg a környezetét.

volldunger 03

A Volldünger Linz általános tápanyagellátásra alkalmas, káliumtúlsúlyos alap- és öntöző kertészeti műtrágya. Hatóanyag-tartalmának köszönhetően harmonikus tápanyagellátást biztosít a legtöbb kertészeti kultúrában. Kiegyensúlyozott növekedést, jobb termékenyülést és termésérést, színesedést garantál.

volldunger 05

Zöldségfélék, dísznövények vetésekor, ültetésekor alaptrágya 1-3 kg/100 nm dózisban, fejtrágyaként 10 naponta 1,5 kg/100 nm dózisban alkalmazzuk talajra szórva, beöntözve.

Gyümölcs- és szőlőkultúrákban elsősorban a vegetáció első harmadában 2 kg/100 nm dózisban ráöntözéssel.

volldunger 04

Cserepes és levéldísznövények esetén tavaszi kiültetést követően 0,1%-os oldat trágyakénti beöntözés javasolt, majd virágzás után 0,05%-os tápoldat javasolt.

További információ:

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR