metszes banner

Kérdés-Válasz Fűszernövény, gyógynövény


  Fűszernövény, gyógynövény

Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis...

  Kiemelt   Megoldott

Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis idő múlva a fokhagyma kék színű lett. Mi lehet ennek az oka? Ezúton is köszönöm válaszát.

Válaszok (1)
  • · Csaba Schiller · Vissza a tetejére
    Általában a kínai génmanipulált és különböző undorító dolgokkal gyorsított termesztésű fokhagyma szokott elszíneződni. A jó választás az igazi, magyar fokhagyma. Ha valóban magyar fokhagyma van az üvegben, akkor az elszíneződéssel nem kell törődni.
    The reply is currently minimized Megmutat

Lépj be a válaszadáshoz.

Be kell lépned a válaszadáshoz, vagy regisztrálj, ha elõször vagy itt.


Itt regisztrálj »

Vissza a tetejére