hátkedves róbert nagy fába vágta a fejszéjétMint tudjuk acsicsóka sok cukrot tartalmaz és ez meghatérozza vajamelyest az elkészítését.Én is egyszer csináltam de majd leírom erről is a véleményemkésőbb.Én lereszeltem a csicsókát és közepesen vagy még annál is gyengébben lecukroztam, ez azért szükségeshogy levet eresszen.Nem lessz valami sok.Hagytam egy teljes éjszaka állni majd vékony a gyógyszertárban kapható80x80cmesgézlapon,többet tettem egymásra, mert a nagy terheléstől kiszakad,és ezen át passzíroztam gyürtem gyömöszöltem, addig mig a darálmány egészen száraz lett. Ekkor a levet felforraltam csak bugyanásig, és forrón kiüvegeztem.Nem burkoltam be hanem szobahőmérsélleten hagytam kihülni.MIt mondjak elég macerás volt,az ízét talán a gesztenyéjéhez tudom hasonlítani,de halványan,és elég sok kell hozzá.Ha önnek terem akkor semmi gond, de ha vásárolja, akkor kár elpocsékolni a maradék húsát is.Én a piacon szoktam venni, és réjöttem, hogy egészséges ember nem szivleli, ennek ellenére én különféle módon elkészitve igencsak szeretem.és szüksége is van rá a szervezetemnek.Szép vékonyan felszeletelem,majdsajtos besamellel leöntöm.Irány a sütő.Megfőzve ugyanúgy elehet készíteni mint a krumplipűrét és köretnek is izletesÉn bár rokkant nyug.as vagyokbár nem öreg csak daganatom volt,áldoztam magamra egy gyümölcscentrifugát,és nyersen iszom a levát,nemcsak ennek hanem mindennek aminek egy csep leve is van.Hát nem tudom mennyivel lett okosabbkis tudásom szeretettel küldöm aranykata