1kert.hu - a FELCO specialista

 
  2014. január 02. Csütörtök
  6 Válasz
  10.8K Megtekintés
Boldog Újévet Kívánok! Egy olyan metsző szerszámot /ollót/ keresek, amely egy műveletben kimetszi a kecskeláb ékoltás profilját a venyigére.
10 évvel ezelőtt
·
#28777
Válasz elfogadva
Lehet ilyet találni a neten. Talán kézi oltó készülék néven rá lehet keresni.
10 évvel ezelőtt
·
#28777
Válasz elfogadva
Lehet ilyet találni a neten. Talán kézi oltó készülék néven rá lehet keresni.
10 évvel ezelőtt
·
#28782
Kecskeláb profilját?? Venyigére?? Én még ilyenről nem hallottam. Nem inkább az omega ollóról van szó?
10 évvel ezelőtt
·
#28783
Igen igy van. Amit én láttam anno, az omega / U profillal rendelkezik.VAlami \"P...2\" a neve, de majd megnézem és pontositok.
10 évvel ezelőtt
·
#28784
Plesa 2. volt a neve, amire én gondoltam. Most megnéztem a Plesanak van több veziója,más profilokkal, útmutató a neten elérhető. Úgy emlékszem, hogy ez a 2-es verzió, úgy 10 ezer forint körül volt, most nem találtam árat és azt irták, hogy nem rendelhető. Ezen kivül biztos, hogy van még olcsóbb és drágább cucc is, de a felfedezés örömétől nem szeretném megfosztani a kérdezőt.Talán olványkészitő készülék szerencsésebb a rákeresésre, mert sok tűzoltó készüléket dobott itt fel nekem. Azok is érdekesek.... :)
10 évvel ezelőtt
·
#28785
Omega olló néven is rá lehet keresni... :) Vannak olyan 3 E körül, de ha nem csak ilyen 1-2 oltásra kellenek, akkor nem árt eleve néhány pótpengét rendelni hozzájuk, már többen mondták, hogy ezek néha már 50 vágás után kicsorbulnak. Nagyobb oltásmennyiségnél már tényleg érdemesebb a 10 E körülieket venni.
10 évvel ezelőtt
·
#28799
Kedves Fejes Gábor: Az alábbi linken ajánlom az omega ollót, lehet rendelni hozzá tartalék pengét, tartalék üllőt is: http://www.kerteszkucko.hu/termek/oltoollo-omega http://www.kerteszkucko.hu/termek/penge-omega-ollohoz http://www.kerteszkucko.hu/termek/ullo-omega-ollohoz Kellemes nézelődést kívánok.
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére