Menü
Magazin
Kertápolás
Állat
Dísznövény
Gyógynövény
Gyümölcs
Konyha
Növényvédelem
Zöldség
Erdő-mező
Kalendárium
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
Kérdés-Válasz
Dísznövény
Növényvédelem
Zöldség
Gyümölcs
Fűszernövény, gyógynövény
Talaj, trágya, öntözés
Pázsit, gyep
Egyéb
Metszés
Otthon
follow
facebook
twitter
rss
person
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Bejelentkezés
Fiók létrehozása
Elfelejtette felhasználónevét?
Elfelejtette jelszavát?
Keresés
Kérdés-Válasz Dísznövény
Home
Kategóriák
Kategóriák:
Minden kategória
Keresőkifejezés...
Javasolt kulcsszavak
Keresés
x
Keresés
Új
Japánbirs termése ehető-e ?
Dísznövény
T
Tarjányi Józsefné
2012. augusztus 27. Hétfő
1
Válasz
4.8K Megtekintés
Japánbirs cserjéim tele vannak apró sárga almával. Ezek ehetőek-e ? Megkóstoltam, nagyon savanyú, de esetleg kompótnak jó-e ?
0
A legújabb az első
A legújabb az első
A legrégebbi az első
G
Gyöngyössy
12 évvel ezelőtt
·
#12208
A guglin vannak olyan találatok, hogy kompótnak finom. Végig kellene nézni néhányat.
http://www.google.hu/search?q=jap%C3%A1nbirs+komp%C3%B3t&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a#hl=hu&client=firefox-a&hs=mr5&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=jap%C3%A1nbirs+komp%C3%B3t&oq=jap%C3%A1nbirs+komp%C3%B3t&gs_l=serp.3..0i30i19.27693.27693.1.28065.1.1.0.0.0.0.119.119.0j1.1.0...0.0...1c.pTI4GGmOGBo&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=3bd874e629e0c77e&biw=1016&bih=624
(Javasolnám a Tárolt változat-ra kattintani, akkor színessel ki van emelve a keresőszó.)
0
Oldal :
1
There are no replies made for this post yet.
Kérjük, jelentkezz be, hogy válaszolhass
A válasz elküldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be az űrlap segítségével, vagy regisztrálj egy fiókot, ha új vagy itt.
Regisztráció »
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Metszőollót vagy fűrészt keresel?
Petúnia és futómuskátli egy ládában? Igen, de csak ha jól neveltek!
Kerti tintagomba: a kert hívatlan vendége, aki jön, virul, majd elmállik
Szamuráj a kertben – Így lettem a metszés mestere
Vissza a tetejére