Csicsóka
Kiemelt
Megoldott
-
· Szalai Gáborné · Vissza a tetejére Kedves Erzsébet!Kuktában párolni néhány percig,ahogy gőzt eregetne a szelep,lezárni alatta a lángot.Kis türelem,és ,ha már simán nyílik a kukta kiszedni,leszűrni.Recept szerint elkészíteni az ételt. -
· Németh Julianna · Vissza a tetejére A kuktába annyi idő alatt is már sz@rá fő! És mi van a vitaminnal? -
· Szalai Gáborné · Vissza a tetejére Nem kell megvárni míg elkezd a szelep sípolni,vagy gőzt eregetni.Amikor elkezdene \"gőzőlőgni\"annyi már elég neki.Én minden főzelék hozzávalóit kuktában készítem/mármint a zöldségeket/.Sosem fő szarrá semmi,mert nem hagyom annyi ideig rotyogni. -
· Németh Julianna · Vissza a tetejére szárazbabot ,tyúkot szoktam kuktába főzni de csak félig azután hagyományosan főzöm tovább.(előfőzőm) -
· Wagner Zsolt · Vissza a tetejére Kiegésziteném: Én húslevest is szoktam kuktában főzni, ha érdekel valakit. Igény szerint a receptet is közlöm. Speciel abba csicsókát nem rakok. Van még egy csomó receptem, aminek semmi köze a csicsókához. Érdeklődni helyben. -
· Szalai Gáborné · Vissza a tetejére Nagyon sok mindent el lehet készíteni benne,energia és időtakarékosan.Ezért használom szinte naponta.A gyártónak vannak ajánlásai,hogy mely zöldségnek,húsnak mennyi időre és vízre van szüksége,de a személyes tapasztalat felülírhatja ezeket.Én pl még olajos halat is főzők benne.Simát is paradicsomosat is. -
· Piroska Andrásné · Vissza a tetejére Szerintem is szétfő a kuktában. Próbálj meg olyan ételeket készíteni belőle amihez köményt vagy ecetet használhatsz. Ha lehetőséged van friss, zöld köményt használj, úgy, mint a kaprot. -
· Karácsonyné Újhelyi Andrea · Vissza a tetejére Kedves Erzsébet! Én úgy tudom, hogy bárhogy is készítjük el lesz puffasztó hatása. Azt olvastam több helyen és tapasztaltam is, hogy csak eleinte puffasztja az embert annyira, ha rendszeresen fogyasztjuk hozzászokik a szervezet és egyre csökken a puffadás. Remélem segítettem. Szép napot!
Lépj be a válaszadáshoz.
Be kell lépned a válaszadáshoz, vagy regisztrálj, ha elõször vagy itt.
Itt regisztrálj »