1kert.hu - a FELCO specialista

 
  2014. április 02. Szerda
  3 Válasz
  8.1K Megtekintés
Szép napot! Egyik barátommal kb. két hete metszettünk almafánkat (már jó rég volt metszve. Kérdésem pedig az lenne hogy metszés után mi a teendő hogy bő gyümölcsöt hozzon a fa? a választ előre is köszönöm
9 évvel ezelőtt
·
#16806
Válasz elfogadva
köszönöm szépen.és vegyszeres úton mi lenne a teendőnk?
9 évvel ezelőtt
·
#16808
Már meg kellett volna rügykipattanás előtt ejteni egy tavaszi lemosó permetezést. (NEVIKÉN, VEKTAFID 1 liter 1500 Ft. Bio gazdálkodásban is engedélyezett) -Almamoly ferromoncsapda a fára-Fátyolkatojás gyűjtőlap lehet kapni 2013-tól, nagyon hasznos -Mi szoktunk a fákra Sör+víz+cukor+1 kis ecet kombinációt 2L palackba rakni, rengeteg lepkét és darazsat megfog.-Hernyófogó öveket is lehet kihelyezni (pár száz forintból megvan ez is)Persze permetezni is lehet de pár fánál fölösleges, de ha kell akkor tudni illik mi ellen permetezik az ember.
9 évvel ezelőtt
·
#16806
Válasz elfogadva
köszönöm szépen.és vegyszeres úton mi lenne a teendőnk?
9 évvel ezelőtt
·
#16798
Öntözés + tápanyag utánpótlásA környékén lévő gyomot tartsák kordában, mert vizet, tápanyagot von el + kártevők felszaporodásában segítenek.Bio vagy vegyszeres védekezésről sem szabad elfeledkezni.Virágkötődés után érdemes lesz majd kicsit ritkítani a termést, hogy ne meggy nagyságú almákat neveljen majd a fa. A ritkítás függ a talajtól tápanyag szolgáltató képességétől!
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére