1kert.hu - a FELCO specialista

  2011. augusztus 10. Szerda
  4 Válasz
  20.9K Megtekintés
Erdő mellett lakom. Általában 20-25 főből álló tyúk gárdám szokott lenni, de sajnos az elmúlt pár hónapban valamilyen jószág lecsökkentette az állományt! 6 tyúkomat ölt meg, el nem viszi, \"csak\" megfojtja, kiszívja a vérét! :woohoo: legutóbb pedig sajnos a feje is hiányzott a tyúkomnak. Azt, hogy tojást lop-e nem tudom ellenőrizni. Abszolut táp mentesen nevelem a tyúkjaimat, ezt úgy látszik a betolakodónk is díjazza! Vannak kutyáim, de ők nem juthatnak be a tyúkudvarra! Régebben télen már rókát értünk tetten, de az, ha jól tudom el is viszi a zsákmányt?! Mi lehet ez? Hogyan tudnék tőle megszabadulni???!!! :angry: Adjon tanácsot kérem!! Hála előre is!
12 évvel ezelőtt
·
#27123
Válasz elfogadva
a válasz giriny :woohoo: ez régi romos épületbe,régi szalma,régi szár alatt lehet megtalálni ezt szétköl dobálni a kutyák jelenlétében mert akkor elbirják kapni.
12 évvel ezelőtt
·
#27123
Válasz elfogadva
a válasz giriny :woohoo: ez régi romos épületbe,régi szalma,régi szár alatt lehet megtalálni ezt szétköl dobálni a kutyák jelenlétében mert akkor elbirják kapni.
12 évvel ezelőtt
·
#27303
Szerintem,lehet hogy menyét a tettes.A baromfi tarkójánál szokta ki szívni a vérét,a fejét nembiztos hogy ő rágta le.Az ürge nagyságú menyét nagy pusztítást tud végezni a baromfiak körében/védett/ a kutya nem tudja ezt.Soksikert az elfogáshoz . :huh:
12 évvel ezelőtt
·
#27305
A nyest, a menyét, a borz, mind védett, csak úgy nem lehet irtani. Körbe kell kérdezni a szomszédokat ott is okoz-e kárt az állat és erre hivatott hatóságnál kell bejelenteni. Ők némi készpénzért küldenek szakembert aki befogja. Ki lehet deríteni hol lakik, mert a környéken ő az egyetlen szomszéd ahol minden rendben. A kis mocskok azon a területen nem vadászik ahol lakik.
12 évvel ezelőtt
·
#27363
:) Minden rosszban van valami jó!A szerszámtároló faházban nyüzsögtek az egerek.Aztán -hirtelen- megszüntek.Mind az öt egérfogó-dióbéllel felcsalizva-érintetlenül tátotta a száját.Monván:ilyen nincs, egy egérragasztós kartont tettem a hokedli lába alá-ami másnapra egy menyétet fogott.Most újra az egérfogókkal kell vacakolnom,-mert én fogtam meg az egérfogót. :(
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére