1kert.hu - a FELCO specialista

  2012. február 23. Csütörtök
  8 Válasz
  5.1K Megtekintés
Szeretném megkérdezni tudja e valaki hol tudok venni Balkonparadicsom magot?Szeretném megtudni mikor és hogyan kell elvetni és a további gondozása is érdekelne. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv:Kata.
12 évvel ezelőtt
·
#10968
Kedves Kata!Ajánlanék egy online kertészeti webáruházat. A keresőbe áruház.zöldstudio.A többi kérdésre is lesz válasz.üdv
12 évvel ezelőtt
·
#10981
Szia Kata!Bármelyik gazdaboltban kapsz olcsón. Sok szupermarket is árul. Az online áruházakból nem érdemes kis mennyiségben rendelni, mert egy 100 forintos zacskós magra rájön kb. 1000-1500 ft postaköltség.Nem tudom merre laksz, de gazdabolt biztos van a környéken.A gondozásáról részletes információt találsz a neten.Üdv. L.
12 évvel ezelőtt
·
#10984
Kedves Lotti!Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!Én Pest Megyében Tökölön lakok igaz nemrég óta de utánanézek hol van a környéken Gazdabolt!További szép hétvégét kívánok Neked!Üdv:Kata. :-)
12 évvel ezelőtt
·
#10985
Kedves Hanga!Köszönöm a segítséget Neked is.További szép hétvégét kívánok.Üdv:Kata. :-)
12 évvel ezelőtt
·
#10993
Helló Lányok!Azért nem mertem gazdaboltot meg hiper-szupermarketeket írni, mert pld. a mi környékünkön van néhány, de soha nem kaptam ilyet és erre a boltra rátaláltam.Kata, remélem Neked sikerülni fog!Szép hétvégét!
12 évvel ezelőtt
·
#11067
Szia Hanga!Köszönöm új válaszodat!Örömmel írom hogy sikerült Balkonparadicsom magot venne Tökölön a Baumaxban már el is vetettem a magokat!Képzeld 2 nap után már ki is bújtak a földből!Most a konyhában van egy polcon szépen süti a nap és elég meleg is van.Bízom benne hogy szépen megfognak erősödni a palánták és utána mehet ki dézsában az erkélyre.A Baumaxban vett tasak mag 45ft volt!Néztem Gazda boltban ott ugyan ilyen tasakos mag 420ft volt.Te már termesztettél ilyen paradicsomot?Én még csak most próbálkozok vele!Legyen vidám szép pihentető hétvégéd!Üdv:Kata.
12 évvel ezelőtt
·
#11075
Szia Kata!Én is köszi, hogy jelentkeztél és örülök, hogy sikerült. Nagyon jó magot kaptál, ha ilyen gyorsan kibújt, általában 10 nap szokott lenni, nem 2.Az ára pedig pénztárcabarát. Az idén szerettem volna megpróbálni, de mint írtam sehol nem kaptam, ezért keresgéltem a neten. Baumax sajna erre nincs, marad az a két fajta, amit szoktam termeszteni. Ők már 2-3 cm-esek.Várom a további fejleményeket, Neked is nagyon szép hétvégét! Gyönyörű idő van!
12 évvel ezelőtt
·
#11077
Szia Hanga!Köszike hogy írtál.Remélem meg is fognak nőni a palántáim de majd úgy is írok ha nem gond!Sajnálom hogy nem kaptál magot.Lenne egy ötletem ha elfogadod és üzibe megírod címedet szívesen veszek neked magot és borítékban elküldöm.Gondolom így tudnál még palántát nevelni és meg is kóstolhatnád a termését!Nálunk is nagyon szép idő volt ma szépen sütött a nap és jó nagyot sétáltunk.Közel van hozzánk a Duna szívesen megyek sétálni.További jó kertészkedést és szép vasárnapot Neked is!Üdv:Kata. :-)
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére