1kert.hu - a FELCO specialista

  2013. március 29. Péntek
  8 Válasz
  5.9K Megtekintés
Minden növényt daráló komposztáló gépet készitettem 17LE 500ccm ROTAX motorral nagyon praktikus bivalyerős gyors szőlővenyigétől ágakig kukoricaszár rózsa gyümölcsgallyakig mindent visz
11 évvel ezelőtt
·
#13672
mit szeretne át adni? a gépet? vagy a technikát hogy hogy kell házilag barkácsolni?
11 évvel ezelőtt
·
#13690
Nagyon hasznos szerkentyű, miért akarod eladni?A tökéletes komposzt, és mulcs készítés egyik alapeszköze. Akinek van egy ilyen gépe, annak inkább használni kellene...Mondjuk, a szőlőtőkéket lehetne takarni azzal mulcsréteggel, amit ezzel készítesz.
11 évvel ezelőtt
·
#13701
A berendezés munkabiztonsági szempontból nem minősíthető! Tapasztalatlan felhasználó számára egy burkolatlan ékszíjhajtás balesetvetveszélyes!! Vagy ha elkap egy ágdarabot akkor TÖRIK valami. Ezt továbbadná másnak! Továbbá - a kép alapján - a garatban sincsen korlátozva a beadagolt vastagabb ág mozgáslehetősége,amikor a forgórész elkapja. Vagy a visszacsapás/kidobás gátlása. Ez komoly arcsérülést okozhat. Talán az volna a legjobb, ha elfelejtené az egészet! igy magának sem okozhatna bajt. Az MTD Hungária Kft (is) Nemesvámoson gyárt ilyen berendezéseket, minősítéssel. > s (NME 369/77)
11 évvel ezelőtt
·
#13726
privát e-mail címet kaphatnék?az enyém:molleslie1 kukac t-online.hu
11 évvel ezelőtt
·
#13730
Lehet egy barkácsgép, hiányos,veszélyes!De ne dorongoljunk le senkit csak, hogya saját multinkat reklámozzuk.Biztosan nekem nem volt szerencsém pont az MTD márkával, de a vásárlásaim vételár visszafizetéssel végződtek!! ezt viszontkorrektnek tartom.
11 évvel ezelőtt
·
#13731
Kedves Jenei Úr! Az ékszíj vonalában van úgy nézem egy magasabb zárt szelvény. Ha ezt a gépet megcsinálta, azt is megtudja, hogy az alvázig csatlakozzon egy U profilú védőlemez egy patental vagy csavarral rögzítve.A másik: a garatot folytassa 45fok-ban +5-600mm-t.Jó munkát.....
11 évvel ezelőtt
·
#13732
A mezőgazdaság már csak ilyen. Veszélyes üzem! Ujabban a láncfűrészren sincs védőburkolat. Na az milyen veszélyes. ;-) Nekem személy szerint nagyon tetszik, bár üzem közben nem láttam. Kiváncsiságból érdekelne, hogy késes, vagy roppantó hengeres megoldás.MTD-t viszont nem nagyon vásárolnék én sem.
11 évvel ezelőtt
·
#13749
Köszönöm a hozzászólásokat különösen az építő jellegű kritikákat.Megszivlelem őket és kijavitom kipótolom amit csak kell mivel teljes mértékben igazuk van! Közben használom is a gépet és gyüjtöm a tapasztalatokat.Lehet ez nem olyan szép mint egy gyári dehát abból dolgozunk és hozzuk ki a legjobbat amink van. Magdarálóbol lett átalakitva és inkább a ledarált anyag mennyisége a lényeg nem a vastagsága. Sok mindent ledaráltam már vele rengeteg gyümölcsfa gallyat rózsát csutkaszárat nádat és egészcsöves kukoricát is. Késes megoldásu féderacélbol és kb 1500-at forog.A motor kicsit nagy rá elég volna 5 LE Lehet hogy a következőt már csak akkorával csinálom csak praktikusabban Használatakor mindig kell viselni arcvédőt Fő az óvatosság!
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére