Óramű pontossággal megérkeztek a 2023-as svájci metszőolló-újdonságok

Óramű pontossággal megérkeztek a 2023-as svájci metszőolló-újdonságok

A FELCO metszőollók svájci gyártója nem olyan, mint a hazai tavasz, ami vagy van, vagy nincs. A metszőollók óramű pontossággal érkeznek és a gyár 2023 első hónapjaiban is előállt a szokásos tavaszi újdonságaival. Ezeket szeretnénk most felhívni a figyelmet.

Az év első eseménye azt volt, hogy megérkeztek a raktárunkba az új, brutálisan hosszú nyelű és könnyű ágvágó ollók, a FELCO 221 sorozat (70, 80 és 90 cm-es méretben). Kapkodják is őket, mert a gyár itt megértette, hogy nemcsak a prémium minőségre kell gondolni, hanem arra is, hogy az eszköz ne legyen drága, sők kifejezetten a legjobb árú legyen a kategóriájában. Ez most sikerült!

svajci metszollo ujdonsagok 2023 02

A fűrészek sem maradhattak újítás nélkül. A népszerű bicskafűrész négy új testvért kapott, amelyek közül kettő íves pengéjű, amivel fej felett is könnyű dolgozni, kettő pedig egyenes, ami a precíz emberek kedvence. Van közöttük az alapmodellnél kisebb és nagyobb is.

svajci metszollo ujdonsagok 2023 03

A méregdrága Special Edition modellek 2023-ban sem maradhattak el, úgyhogy ha valaki egyedi ajándékot vagy emlékbe adható, a kertész hobbira utaló tárgyat keres, akkor most két csodamodellből is választhat.

svajci metszollo ujdonsagok 2023 04

Megérkezett 2 új sövénynyíró olló, ami még sosem volt a FELCO kínálatában. Annyira precízen vágnak, hogy mindenki csak ámul, aki a kezébe veszi őket. Szintén örök darabnak néznek ki és nem is kerülnek sokkal többe, mint egy átlagos metszőolló.

svajci metszollo ujdonsagok 2023 06

A családok kedvencei mégis valószínűleg az új kerti szerszámok lesznek: megjelent öt prémium, piros nyelű eszköz a kínálatban. Az ültetőásó, saraboló, kultivátor és ültetővilla mellett kapható svájci hori-hori is, amiről - bevalljuk - mi is csak most hallottunk először.

svajci metszollo ujdonsagok 2023 05

Ja igen, és nevet is váltottunk, most már nem Felco Shop, hanem 1Kert.hu néven vagyunk FELCO specialisták. Jobb ez így >>

Továbbra is kedvező árú futárral, GLS és Foxpost szállítással állunk rendelkezésre, és nemsokára már MPL futár is lesz a kínálatban, ami még több helyen van és árban is kedvező lesz.

Várjuk vissza az új 1Kert.hu-ra, nézze meg az újdonságokat.

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR