Szerintem nem a trágyázás hanem a fajta a lényeg.Nálam is gond volt nem mindenki szereti a csipőset, egyik éven a szomszéd néni adott hagymát amit elraktam és nem csipős, hanem finom édes volt, ilyet még nem ettem.
Szerintem nem a trágyázás hanem a fajta a lényeg.Nálam is gond volt nem mindenki szereti a csipőset, egyik éven a szomszéd néni adott hagymát amit elraktam és nem csipős, hanem finom édes volt, ilyet még nem ettem.
Véleményem szerint nem a tultrágyázás a hiba, hanem a száraz talaj. Bőségesen kell öntözni, csak akkor többször is kell permetezni peronoszpora ellen.Egyébként,ha padláson tároljuk a hagymát télen, akkor megfagy és finom édes lesz.
Csak is az időjárás függvénye :P .Az idén ettől az árvíztől még mindig olyan gyenge és nemcsípős a vöröshagymám pedig már kezd fejesedni.Nekem nagyon sok fajta van köztük így merem állítani,hogy elsősorban a csapadék,tehát az időjárás függvénye.