1kert.hu - a FELCO specialista

  2014. április 30. Szerda
  3 Válasz
  3.5K Megtekintés
Kedves szakértő!Egy pár hete vettük észre,hogy a fűgyepen rengeteg kis lyuk van,a fű eltünt,és szinte besüllyedünk a sárba.Esőzés után,a képen látható lárvák bújtak elő,amik folyamatosan csak jönnek elő,amit mi szedünk össze,mert kisgyerekek vannak a családban.(Napi szinten 5napja 2befőttes üvegnyit)Segitséget szeretnék kérni,hogy mik is lehetnek ezek,és mit tudok tenni ellene.Elnézést a nem túl kellemes látványért. Segitségüket előre is köszönöm!
10 évvel ezelőtt
·
#17053
Ha mindenféleképpen védekezni akar ellenük akkor egy Biológiai készítményt javaslok ami a gyerekekre NEM lesz ártalmas ha a közelben játszanak.A szer neve Bora. Ez egy gomba ami megöli majd a lárvákat. 1 évesnél régibb szert ne vegyen mert mivel gomba van benne, azok 1-2 év után elpusztulnak a zacskóban.
10 évvel ezelőtt
·
#17057
Kedves Dávid!Köszönöm a választ!Hol tudom megvásárolni?Azt esetleg lehet tudni,hogy mi ez?Bárhová fordulok,csak azt a választ kapom,hogy ilyet még nem láttak,és fogalmuk sincs,mi lesz belőle…:(
10 évvel ezelőtt
·
#17060
A Borát a Kwizda cég forgalmazza, az alábbi címen olvashat többet róla: http://www.kwizda.hu/mikrobiologiai_keszitmenyek. Növényvédő szereket forgalmazó cégeknél vásárolható, Budapesten a Hermes boltok a vevő megrendelésére az üzletbe hozatják azokat a szereket, melyeket éppen nem tartanak. Mivel mikrobiológiai készítmény, hűtve ajánlják tárolását, ezért az üzletek nem szeretik forgalmazni. http://www.gazdabolt.hu webüzletből is rendelhető.
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére