felco-shop.hu


  Stölkler Rita Dísznövény

Angyaltrombita

  Kiemelt   Megoldott

Üdvözlök mindenkit! Hatalmas gondom van: van egy nagy angyaltrombita bokrom, rajta kb. 100db, 10cm-es virágbimbóval. Sajnos még a kertben van, félek, hogy baja lesz ezekben a hidegekben. De a bimbózás miatt nem merem kiszedni. Mit tegyek? Köszönöm előre is a válaszokat :)

 • · Szalai Gáborné · Vissza a tetejére
  Szép jó estét!! Ha az enyém lenne,én megfontolnám,hogy jó nagy edénybe ültetem és beviszem ahol elég meleg van ahhoz,hogy virágozzék csak kedvére.Aztán ,ha elvirágzott szépen levinném a pincébe egészen tavaszig.Ilyenkor szokás /nálam/ kissé megmetszeni és vízben tavaszra meggyökereztetni a lemetszett hajtásait. Ha kint marad,még takarással is szinte biztosan megfagy szegény. Ha bekerül: vagy megsínyli és ledobálja a bimbóit,és utána teletethető, vagy szépen levirágzik és utána gond nélkül teleltethető. :)
  The reply is currently minimized Megmutat
 • Válaszok (3)
  • · todi2 · Vissza a tetejére
   Rita! Érdeklődöm,angyaltrombita ügyében.... sikerült átteleltetni? ....írtam,májusban jelentkezem.....
   The reply is currently minimized Megmutat
  • · todi2 · Vissza a tetejére
   Ha megfagy oda a növény! ÉN visszavágnám, fagymentes helyre menteném...Jövőre fagyok múltával ki a kertbe...! VIGYÁZZ NEM TÉLÁLLÓ NÖVÉNY AZ angyaltrombita... A rendkívüli virágzást a késő nyárias időjárás okozta... Ha megfogadod a tanácsom ,és jövőre lesz anya növényed jelentkezem egy pici hajtásért május környékén..A sajátomat az elmúlt télen tettem tönkre/-valószínűleg késve vittem telelni-/....
   The reply is currently minimized Megmutat
  • · Andics Gábor · Vissza a tetejére
   Nekem is van három bokorral nagyon sok a virág rajta,még kint van a kertben,reménykedem hogy nem fog megfagyni míg el nem virágzik.
   The reply is currently minimized Megmutat

  Lépj be a válaszadáshoz.

  Be kell lépned a válaszadáshoz, vagy regisztrálj, ha elõször vagy itt.


  Itt regisztrálj »
  Partnerek
   

  FELCO-SHOP.HU - metszőolló, ágvágó és fűrész kertészeknek

  Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

  Senior.hu - Teljes élet 50 felett

  Vissza a tetejére