metszes banner

Kérdés-Válasz Gyümölcs


  Dám Zsuzsanna Gyümölcs

fejletlen körtefa lombozat

  Kiemelt   Megoldott

Kedves Kertbarátaim! Termőre fordult, fiatal körtefám elvirágzás után nem hozott lombozatot, alig látszanak rajta a levelek. A virágok terméketlenül lehullanak, a kis körték pedig összefonnyadnak a fán. Mi lehet a baj? Az utóbbi években gyönyörű lombkoronája volt, bőségesen termett. A mellékelt fotón megnézhetitek, hogy milyen kis fejletlen képet mutat :( Kérlek Benneteket, hogyha van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj, az segítsen! Köszönöm!

 • · Pál Tibor Zoltán · Vissza a tetejére
  Tisztelt Zsuzsann ! Mivel a kép nem jött át igy csak egy tippet tudok adni. Az elmult tél nem volt nagyon hideg igy fagykár bizonyára nem keletkezett. A gyökérnyak környékét kell óvatosan körbe kaparni és cserebogár pajort keresni. Lehet ,hogy ez rágja a gyökereket.
  The reply is currently minimized Megmutat
 • Válaszok (1)
  • · Dám Zsuzsanna · Vissza a tetejére
   Kedves Tibor! Nagyon köszönöm a választ! Elnézést, hogy csak most válaszolok, de most jutottam ideáig! Megnézem mindenképp a gyökeret és mindenképp íni fogok, hogy mit találtam! Gondolom, ha pajort találok, akkor a Force megoldja a problémát, bár nem tudom, hogyha már ekkora kárt tettek, akkor mit lehet tenni! :( Ha esetleg ebben is lenne valami tanácsod, azt nagyon megköszönném! Üdv: Zsuzsi
   The reply is currently minimized Megmutat

  Lépj be a válaszadáshoz.

  Be kell lépned a válaszadáshoz, vagy regisztrálj, ha elõször vagy itt.


  Itt regisztrálj »

  Partnerek
   

  FELCO-SHOP.HU - metszőolló, ágvágó és fűrész kertészeknek

  Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

  Senior.hu - Teljes élet 50 felett

  Vissza a tetejére