1kert.hu - a FELCO specialista

 
  2012. október 31. Szerda
  1 Válasz
  20.1K Megtekintés
Fokhagymát tettünk el ecetes és olajos pácban. Kis idő múlva a fokhagyma kék színű lett. Mi lehet ennek az oka? Ezúton is köszönöm válaszát.
9 évvel ezelőtt
·
#29327
Általában a kínai génmanipulált és különböző undorító dolgokkal gyorsított termesztésű fokhagyma szokott elszíneződni. A jó választás az igazi, magyar fokhagyma. Ha valóban magyar fokhagyma van az üvegben, akkor az elszíneződéssel nem kell törődni.
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére