HELLOSZJA.hu

Kérdés-Válasz


  Hajdú Katalin Fűszernövény, gyógynövény

Tisztelt dr Bálint GYörgy!

  Kiemelt   Megoldott

Szeretném kérni hozzájárulását ahhoz, hogy február végén, március elején megjelenő online magazinunkba - www.balintcseppek.hu honlapon fog megjelenni, a tavaszi kertgondozás, kerti munkálatairól szóló írását hivatkozással és forrás megjelöléssel átvehessük, vagy röviden idézhessünk belőle. A Herbárium 2000 Kft a Bálint Cseppek termékcsalád gyártója, természetes gyógynövényekből készült étrendkiegészítőket forgalmaz hozzáadott színezék és adalékanyagok nélkül. Lehetőség szerint szeretnénk Önnel felvenni más területen is a kapcsolatot. Köszönöm szépen válaszát! Tisztelettel: Hajdú Katalin külsős pr vezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 70/4586383 A fenti e-mailom Önnek szól Bálint Úr, nem publikus.

 • · Wagner Zsolt · Vissza a tetejére
  :lol: Kedves pr.vezető, Kedves Katalin!Ennél jobban nem is tudott volna illegalitásba vonulni. Ennél jobban nem is lehetett volna email cimét és telefonszámát titkolni. Konspirációs készsége lenyűgözött. Talán-talán, ha óriásplakátokon titkolná mindezeket, kevesebb feltűnést okozott volna. Mondja kedves Katalin sok beosztottja van? Vagy ez sem publikus? :lol:Kedves Katalin!Megsúgok egy titkot, mert nem publikus. Ez itt a kérdés-felelek játék. Ezt itt, esetenként csak pár ezren olvassák a titkos telefonszámával együtt, már akit érdekel...Külön fel van hivva a figyelem, hogy itt dr.Bálint György nem válaszol :lol: .Egy jó hirt viszont közlök: a magam részéről semmi akadálya, azt közölnek, amit akarnak, mert nekem semmi közöm hozzá. :lol:
  The reply is currently minimized Megmutat
 • Válaszok (3)
  • · Deilinger Dávid · Vissza a tetejére
   Nos ha nem publikus akkor, kérek mindenkit, hogy becsukot szemmel olvassa el a kérdést.
   The reply is currently minimized Megmutat
  • · Wagner Zsolt · Vissza a tetejére
   Nem mondhatom el senkinek,Elmondom hát mindenkinek...Én is kedvelem Karinthy humorát, de látom Ön kedves Katalin egyenesen rajong érte. :lol:Amúgy a forrás megjelőlésével bárki szabadon idézhető, nem lesz belőle plágium. Igy joggal bizok bennek, hogy Karinthy örökösei sem inditanak ellenem szerzői és szomszédos jogok megsértése miatt pert.
   The reply is currently minimized Megmutat
  • · Molcsán julianna · Vissza a tetejére
   NAGYON JÓT NEVETTEM...!!!!!:-))
   The reply is currently minimized Megmutat

  Lépj be a válaszadáshoz.

  Be kell lépned a válaszadáshoz, vagy regisztrálj, ha elõször vagy itt.


  Itt regisztrálj »

  Partnerek
   

  FELCO-SHOP.HU - metszőolló, ágvágó és fűrész kertészeknek

  Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

  Senior.hu - Teljes élet 50 felett

  Vissza a tetejére