1kert.hu - a FELCO specialista

Új

kivi

  2013. december 15. Vasárnap
  2 Válasz
  2.8K Megtekintés
Ki tudja, hol szerezhetnék be önbeporzokivitöveket a közelben ? Nagybányán lakom, Budapest tavol van. cask kb. 250 km-es körzetben, ha lehet.
10 évvel ezelőtt
·
#15709
Kedves Gábor! Magyarországon is lehet néhány helyen önbeporzós kiwit szerezni... megadnék egy címet Dunaföldváron> http://www.gyumolcsfa.floranet.hu és az email címük: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a http://www.starkl.hu kertészetnél is találhat. Arról nem találtam adatot, hogy Romániába küldenek-e csemetéket. Kiwi Jenny Jenny (önbeporzó, normál) Érési idő: szeptembertől Gyümölcse nagy, szőrös, hosszúkás alakú. Öntermékeny, nem szükséges porzós növény ahhoz, hogy termést hozzon. 2-3 m magas bokor, támrendszer és rendszeres metszés szükséges, az egyik legtélállóbb fajta, Termékadatok... 1 400 Ft (27 % áfával) Mennyiség: Jószerencsét! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10 évvel ezelőtt
·
#15720
Nagybánya elég hideg vidék (ősszel jártam ott), nem tudom, a szőrös kivi mennyire bírja ott. A téli fagytűrése elég jó, de a tavaszi lehűlések alkalmával -2 szétrepesztheti a háncsot, amitől tövig elhal.A kopasz (mini) kivik ellenállóbbak.Szőrös esetén az önporzósaktól óvakodni kellene, mivel én eddig egyetlen esetben olvastam az interneten olyan önporzósról, ami rendes termést hoz a kertben is, nem csak a hirdetésben.Régebben az önporzósként hirdetettek általában hímek (csak porzósak) voltak, pl. Rappai árasztotta el ilyenekkel az országot, elvéve az emberek kedvét a kivitermesztéstől.Mostanában az önporzósak már tényleg önporzósak, de nagyon apró termésűek.Sokkal jobb választás a porzópár beszerzése.
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére