1kert.hu - a FELCO specialista

 
  2012. november 09. Péntek
  1 Válasz
  9.3K Megtekintés
Miért csíp a hagyma, amit házi kiskertünkben termelünk, s a bolti miért nem bántja a szemem? Olyan erős, hogy szinte kibírhatatlan. Nyitott ablak, vizes kés, minden praktikát bevetettem már, de szinte elviselhetetlen.
11 évvel ezelőtt
·
#23941
A hagyma csípősségét a benne található kénvegyületek okozzák, amely szemünk nedvességtartalmával találkozva kénsavvá alakulnak. A bolti hagyma valószínű kevesebb kénes vegyületet tartalmaz, mint az otthon termesztett: ez lehet fajta, kor, tartási körülmények stb. függvénye. Részletek alábbi cikkünkben:
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére