1kert.hu - a FELCO specialista

  2013. október 26. Szombat
  9 Válasz
  10.2K Megtekintés
Unokám a Szegedi Egyetem biológia Tanszékének phd-s hallgatója, és a megbízásából keresek Rio Fuego paradicsom magot, mert a kísérletekhez ez a paradicsomfajta megfelelő számukra. Ha tudja valaki, hol lehetne ezt a magot beszerezni nagyon megköszönném. Az interneten kerestem, de sehol sem találom.
10 évvel ezelőtt
·
#15412
Válasz elfogadva
Kedves Mária!!! Egzotikus Növények Stúdiója web helyen érdeklődjön!!!!! A tulaj készséges, telefonon is lehet vele beszélni!!!! Egy próbát meg ér!!!! Üdv Géza!!!!
10 évvel ezelőtt
·
#15636
A kérdés teljesen komoly?Akkor legalább írd le, hogy milyen módszerre gondoltál (pl. palántát akarsz nevelni), és ha igen, akkor milyen helyen tudnád tartani, pl. ablakban (hány fokos helyiségben), vagy üveges előtér (fűtés van-e), stb., mivel a helyhez kell igazodni a módszernek.De legegyszerűbb március végén vagy április elején szabadföldbe elültetni a magokat végleges helyre, kevesebb, mint 2 hét késése lesz a palántához képest a termésnek, viszont sokkal erősebb és ellenállóbb tövek lesznek.
10 évvel ezelőtt
·
#15633
szeretném ha segit nének hogy kel űltetni paradicsomot ?
[quote name=dr.Némethy]A http://www.webgazdabolt.hu honlap jelzi ezt a paradicsom fajtát, velük vegye fel a kapcsolatot.Nagyon hálás vagyok Önnek, hogy válaszolt, fel is vettük a kapcsolatot a megadott web bolt illetékeseivel és úgy néz ki, hogy az egyetem rendelni is fog belőle. Köszönettel Önnek és mindenkinek, aki megpróbált segíteni.
10 évvel ezelőtt
·
#15454
Még jó, hogy lehet kapni...Akárhogy nézem, ez nem lesz olcsó mulatság. Én azért továbbra is javasolnám, az általam emlitett céget/webgazdaboltot. Talán Agro Pataki, vagy valami hasonló. Ez egy román cég és a lej árfolyama talán kedvezőbb.Tekintettel arra, hogy nem hibridről van szó, én egy kisebb mennyiséget szereznék be, megfelelő körülmények között leszaporitanám és kinyerném a magot, de ez csak egy ötlet.
10 évvel ezelőtt
·
#15429
A http://www.webgazdabolt.hu honlap jelzi ezt a paradicsom fajtát, velük vegye fel a kapcsolatot.
[quote name=Wagner Zsolt]Én úgy próbáltam, hogy a keresőbe bepötyögtem, hogy Rio Fuego paradicsom és rögtön harmadikra, felülről lefele azt dobta ki a gép, hogy Rio Fuego vetőmag...Biztos, hogy ennél azért van egyszerűbb megoldás is, de az hirtelen nem jutott az eszembe. :lol:Kedves Zsolt! Köszönöm szépen a tippet, de ezeken már régen túlvagyok, én is találtam egy dél-afrikai céget, akik 25 szem magot adnak 2,50 dollárért, + szállítási költség pay-pay fizetési lehetőséggel. 25 mag szinte semmi egy kutatási laborba, tehát ha kutatási mennyiséget szeretnénk megrendelni, akkor legalább 500 grammra lenne szükség, ez pedig egy horrorisztikus összeg. Nem is értem, hogy ezt miért nem az egyetem szerzi be, miért bízza a phd-s hallgatókra? Azért köszönöm mindenkinek aki időt szánt arra, hogy akár keressen az interneten, akár válaszoljon nekem.
10 évvel ezelőtt
·
#15420
Én úgy próbáltam, hogy a keresőbe bepötyögtem, hogy Rio Fuego paradicsom és rögtön harmadikra, felülről lefele azt dobta ki a gép, hogy Rio Fuego vetőmag...Biztos, hogy ennél azért van egyszerűbb megoldás is, de az hirtelen nem jutott az eszembe. :lol:
[quote name=Tóth Géza]Kedves Mária!!! Egzotikus Növények Stúdiója web helyen érdeklődjön!!!!! A tulaj készséges, telefonon is lehet vele beszélni!!!! Egy próbát meg ér!!!! Üdv Géza!!!!Köszönöm szépen a tanácsot gyorsan át is néztem az ajánlatukat, de sajnos náluk sincs az amit keresek.
10 évvel ezelőtt
·
#15412
Válasz elfogadva
Kedves Mária!!! Egzotikus Növények Stúdiója web helyen érdeklődjön!!!!! A tulaj készséges, telefonon is lehet vele beszélni!!!! Egy próbát meg ér!!!! Üdv Géza!!!!
  • Oldal :
  • 1
There are no replies made for this post yet.



Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Vissza a tetejére