Intenzív munkára is befogható ez a kompakt, hobbi kategóriás kapálógép

Intenzív munkára is befogható ez a kompakt, hobbi kategóriás kapálógép

A kis testben nagy erő lakozik, így a méretes kertekben sem hagy cserben az irányváltós Oleo-Mac gép.

Idén ünnepli 50. születésnapját az Oleo-Mac márka. Ebből az alkalomból olyan Oleo-Mac modelleket mutatunk be, melyek méltán képviselik azt a szenvedélyt és szaktudást, melyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.

Bemutatjuk az Oleo-Mac MH 175 RKS kapálógépet

Hobbi kategóriás motoros kapálógép, amely akár intenzív munkavégzésre is alkalmas. Könnyű, egyszerűen irányítható gép, akár szűk helyen és alacsonyabb növésű növények között is használható.

 

A tolókarok az adott felhasználótól és a munkavégzés típusától függően minden pozícióba állíthatók. Oldalanként 3-3 darab szűkíthető kapataggal vannak felszerelve a kapálógépek.

Az MH 175 RKS kapálógép opcionális adapterei: töltögető eke, jobbraforgató eke, burgonyakiszedő, körmöskerék pár, szerszámtartó, saraboló.

Paraméterek:

  • Motor és hengerűrtartalom: EMAK K800 HT OHV motor/182 ccm / 4,0 kW / 5,4 LE
  • Sebességváltó: 1 sebesség előre + 1 sebesség hátra
  • Kapatag: 3+3 kés

hobbi kompakt kapalogep 02

A kapálógép megvásárolható a HERMES Áfész viszonteladói hálózatában, a nagyobb kertész- és gazdaboltokban, webshopokban.

oleo mac 50 years 01

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb Oleo-Mac gépekkel, 50 éve a napsütötte Itáliából...

Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.

A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, – ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.50 év alatt rengeteg projektet indítottunk el, igyekeztünk megérteni vásárlóink igényeit és termékeink minőségével, megbízhatóságával megfelelni az elvárásoknak.

A zöld jövőért – zöld attitűddel dolgozni azt jelenti, hogy egyre inkább személyre szabott termékeket készítünk. Azaz, egyre fenntarthatóbb irányvonalakat kell keresni a környezeti hatások csökkentésére, a teljesítmény megtartása mellett. Kihívásokkal teli jövő elé nézünk, amelyet a technológiai újdonságok, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a nemzetközi tapasztalatcsere és a know-how ural majd.

Folyamatosan fejlődő világunkban, amely megköveteli, hogy mi magunk is változzunk, szeretnénk hűek maradni két alapelvünkhöz. Vevőközpontú szemlélet, valamint a kiváló minőségű termék- és szolgáltatás-színvonal. Hiszünk és mindig hinni fogunk a személyes kapcsolatokban, a párbeszédben, az egymásra figyelésben, hogy nyitottak maradjunk, hogy vásárlóink igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk.

Szenvedélyünket és maximális elkötelezettségünket továbbra is annak szenteljük, hogy a lehető legjobb gépeket kínáljuk vásárlóinknak. Közösen indulunk útra, hogy együtt fedezzünk fel és keltsünk életre új dimenziókat, amelyek aztán életünk részévé válnak.

Engedje meg, hogy magával sodorja a természet lenyűgöző ereje és szépsége. Ezek vagyunk mi és a következő 50 évben is ilyenek szeretnénk lenni, egy ígéret, amire számíthat!”

#oleomac50

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR