Ünneplőbe öltözött az önjáró fűnyíró, mely nehéz terepen is irányítható

Ünneplőbe öltözött az önjáró fűnyíró, mely nehéz terepen is irányítható

Az Oleo-Mac idén ünnepli 50. születésnapját, melynek alkalmából kiemelkedő modelljei most új, különleges külsőt kaptak.

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb gépekkel, öt évtizede a napsütötte Itáliából: 2022-ben ünnepli 50. születésnapját az Oleo-Mac!

Ebből az alkalomból olyan Oleo-Mac modelleket mutatunk be, melyek méltán képviselik azt a szenvedélyt és szaktudást, melyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.

unneplobe oltozott onjaro funyiro 02

Oleo-Mac G 53TK Allroad Plus4 50y önjáró fűnyíró – limitált kiadás

Gyönyörű külső valamint vonzó belső tulajdonságokkal bíró, rendkívül megbízható és közkedvelt Oleo-Mac fűnyíró.

 

Igény szerint gyűjtős, mulcsozó és oldalkidobós funkcióval használható, maximum 2000 nm-ig. Puha bevonattal ellátott irányítókarja kiválóan tapad, még hosszabb munkavégzés esetén is komfortos érzetet nyújt. Nagyméretű, golyóscsapágyazott kerekeinek köszönhetően egyenetlen talajon is kiválóan manőverezhető.

unneplobe oltozott onjaro funyiro 03

Erős EMAK motor, egysebességes önjáró (3,6 km/h) meghajtás, 51 cm vágásszélesség, 28-75 mm között állítható vágásmagasság-beállítás, nagyméretű, 70 literes fűgyűjtő.

A limitált kiadású fűnyíró megvásárolható a HERMES Áfész viszonteladói hálózatában, a nagyobb kertészeti áruházakban és gazdaboltokban, webshopokban.

unneplobe oltozott onjaro funyiro 04

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb Oleo-Mac gépekkel, 50 éve a napsütötte Itáliából...

Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.

A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, – ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.50 év alatt rengeteg projektet indítottunk el, igyekeztünk megérteni vásárlóink igényeit és termékeink minőségével, megbízhatóságával megfelelni az elvárásoknak.

A zöld jövőért – zöld attitűddel dolgozni azt jelenti, hogy egyre inkább személyre szabott termékeket készítünk. Azaz, egyre fenntarthatóbb irányvonalakat kell keresni a környezeti hatások csökkentésére, a teljesítmény megtartása mellett. Kihívásokkal teli jövő elé nézünk, amelyet a technológiai újdonságok, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a nemzetközi tapasztalatcsere és a know-how ural majd.

Folyamatosan fejlődő világunkban, amely megköveteli, hogy mi magunk is változzunk, szeretnénk hűek maradni két alapelvünkhöz. Vevőközpontú szemlélet, valamint a kiváló minőségű termék- és szolgáltatás-színvonal. Hiszünk és mindig hinni fogunk a személyes kapcsolatokban, a párbeszédben, az egymásra figyelésben, hogy nyitottak maradjunk, hogy vásárlóink igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk.

Szenvedélyünket és maximális elkötelezettségünket továbbra is annak szenteljük, hogy a lehető legjobb gépeket kínáljuk vásárlóinknak. Közösen indulunk útra, hogy együtt fedezzünk fel és keltsünk életre új dimenziókat, amelyek aztán életünk részévé válnak.

Engedje meg, hogy magával sodorja a természet lenyűgöző ereje és szépsége. Ezek vagyunk mi és a következő 50 évben is ilyenek szeretnénk lenni, egy ígéret, amire számíthat!”

#oleomac50

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR