Kerti party sátorban

Kerti party sátorban

A kert nemcsak gyümölcs- és zöldségtermesztésre, hanem pihenésre és kikapcsolódásra is szolgál. Hogyan toljuk ki a szezont egészen decemberig?

Leginkább a nyári hónapokban vagyunk kint a kertben, a kerti szezon októberig tart. Munkálkodni persze mindig lehet, de vendégeket hívni, családot vendégül látni ilyenkor már inkább a lakásban szoktunk. Pedig akár télen is kihasználhatjuk a kertet és szervezhetünk benne ünnepségeket.

kerti party satorban 02

Hogyan szervezzünk ünnepséget télen a kertben, party sátorban?

Télen is megszervezhetjük az ünnepséget, nem kell a hideg időtől tartanunk. A meleget sugárzó teraszfűtők varázslatos hangulatot és kellemes környezetet teremtenek a sátorban.

Számos lehetőség létezik a téli rendezvény megszervezésére. A helyszíne lehet közvetlenül a kert, üvegezett télikert vagy akár a praktikus party sátrak is kiváló fedett helyet teremtenek.

kerti party satorban 03

A megvilágítás és a meleg adja a hangulatos légkört

A LED-es világítással vagy a faágakon lévő napelemes lámpákkal a kertben felállított sátor romantikus hangulatot teremt. A gyertyafény mellett töltött téli esték varázslatos emléket jelentenek. A dekoratív lámpák, lámpások, gyertyatartók és egyéb kiegészítők gondoskodnak a felejthetetlen környezetről.

A teraszfűtők kényelmes dekoratív megvilágítást és jó esetben elegendő meleget nyújtanak a kertben üldögéléshez. A fűtőberendezéseket egyszerű működtetés jellemzi, kiváló kiegészítők a kertekben. A melegítők sugárzó hőt adnak át az alattuk tartózkodóknak.

Grillezett finomságok és forró italok

A legkedveltebb téli vacsorához a grillezett húsételek, például fűszeres csirkemell vagy a sült sertéshúsok, hasonló finomságok tartoznak. Sült kolbászt forralt borral, vagy akár házi hamburgert is készíthetünk.

A forró gyömbértea vagy grog felmelegíti a testet hideg időben. A forró italok kihagyhatatlanok a téli parti szervezésekor A puncs elkészíthető alkohollal vagy anélkül is. Ideális a termosz használata, hogy ne hűljön ki a forró ital.

Ideális a fedett helyszín

A party sátor megvédi a vendégeket rossz időjárás esetén is, amely az őszi-téli-tavaszi időszakban gyakrabban bekövetkezhet. Kellemes környezetet teremt még csepegő esőben is. Nemcsak magáncélra, hanem rendezvényekre is alkalmas. Megvéd az esőtől, a széltől, a hótól, de nyáron a naptól is. Különböző kivitelben kaphatók acél és alumínium szerkezetű sátrak. Sokféle színből lehet választani: nagyon kedveltek a világosabb színek, mint a sárga, narancssárga vagy krém, mivel ezek alatt több fény marad a sátorban. A party sátrak fedett helyszínt kínálnak a tökéletes téli kerti partikhoz.

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR